Marki

Misa 24 cm Compact Cuisine WMF

Miska do mieszania lub do kąpieli wodnej. Wykonana ze stali nierdzewnej polerowanej Cromargan 18/10, niepowlekana - odporna na rdzę, można myć w zmywarce, żaroodporna i nadaje się do piekarnika do 250 ° C. Ze względu na doskonałe właściwości termiczne miska nadaje się do topienia czekolady i maskowania oraz do delikatnego przygotowywania potraw jajecznych...

Cena 383,20 zł Cena podstawowa 479,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Przybory kuchenne na stojaku Elevate Joseph Joseph

- zestaw narzędzi: łyżka do spaghetti, chochelka, łopatka perforowana, łyżka do mieszania, łyżka cedzakowa, łopatka na obrotowym stojaku, - inne kolory rączek ułatwiają identyfikację, rączki z obciążnikiem w środku – higieniczne gotowanie, mniejszy bałagan na blacie, - bezpieczne dla delikatnych powierzchni naczyń,

Cena 324,35 zł Cena podstawowa 499,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Noże ceramiczne do owoców 7,5 cm + Santoku 14cm Gen KYOCERA

Zestaw 2 noży Gen Kyocera w etui:- w komplecie krótki nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu oraz nóż Santoku,- posiadają ergonomiczne uchwyty z tworzywa sztucznego ABS,- mają wyjątkowo ostre ostrza wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- noże należy myć ręcznie.

Cena 299,25 zł Cena podstawowa 399,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Pojemnik na pieczywo Embossed TYPHOON

- pojemnik do przechowywania pieczywa,- wykonany ze stali malowanej proszkowo na biało, satynowe wykończenie,- wyposażony w bambusową pokrywkę (przyjazną dla środowiska) z silikonową uszczelką,- ścianki mają tłoczony wzór,- pojemnik ozdobiony napisem „BREAD” identyfikującym zawartość,- elegancki, minimalistyczny design,

Cena 171,75 zł Cena podstawowa 229,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Zestaw do przetworów 8 el. KILNER

Marynowanie i konserwowanie jest zarówno ekonomicznym, jak i przyjaznym dla środowiska sposobem konserwacji owoców i warzyw. Zestaw startowy do konserwowania Kilner ® zawiera wszystkie składniki potrzebne do przygotowania dżemu, pikli i chutney, idealny dla początkujących lub doświadczonych konserwatorów. Słoiki o pojemności 500 ml są idealne do...

Cena 161,25 zł Cena podstawowa 215,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni
Wszystkie produkty w promocji

PODGRZEWACZE GASTRONOMICZNE

PODGRZEWACZE GASTRONOMICZNE

Aktywne filtry

Podgrzewacz do czekolady 1,7 l do lodów na patyku śr.20,5 cm H 21,2 cm MC10 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 743,53 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Podgrzewacz do czekolady MC100 3x1,5 l 610x260 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 679,86 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Podgrzewacz do czekolady 3,6 l 400x240 mm wys.135 mm MC101 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 942,34 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady MC102 6 l 400x330 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 350,53 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady MC103 9 l 450x395 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 938,16 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Podgrzewacz do czekolady 13,7 l 620x395 mm wys.135 mm MC104 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 536,50 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 4x1,5 l 790x260 mm wys.135 mm MC106 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 217,68 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Podgrzewacz do czekolady 3x0,8 l 395x265 mm wys.135 mm MC107 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 184,48 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 2x1,5 l 260x420 mm wys.135 mm MC108 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 184,48 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 6 l DIGITAL ELECTRONIC 400x330 mm wys.135 mm MCD102 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 241,30 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 9 l 450x395 mm wys.135 mm MCD103 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 837,60 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady czerwony 1,8 l MC09R Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 938,74 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie