- Nowy

Młynek do kawy BISTRO Burr Grinder zgniata ziarna w stożkowych żarnach ze stali nierdzewnej zamiast je rozkrajać, dzięki czemu kawa rozdrabniana jest równomiernie i zachowuje swój smak i aromat. Urządzenia nie trzeba ostrzyć. • Uruchamiany przyciskiem, nastawiany czasomierz pozwala nam zmielić dokładnie taką ilość kawy, jakiej potrzebujemy, aby ziarna...
Zaprojektowany, by szybko i energooszczędnie zagotować wodę, czajnik elektryczny Ibis Bodum jest idealny do gotowania wody na kawę, herbatę, do błyskawicznej zupki itp. • Czytelny wskaźnik poziomu wody chroni przed marnotrawieniem wody i energii. • Ręczny przełącznik On/Off (włącz/wyłącz) plus czujnik pary do automatycznego odłączenia i jako dodatkowe...
Zaprojektowana dla profesjonalistów, silikonowa forma jest narzędziem do tworzenia smakowitych kąsków, zarówno słodkich, jak i pikantnych. Forma ma 24 gniazd w kształcie 4 połączonych ze sobą cylindrów. Deser będzie nowoczesny i elegancki. Rozmiar tej formy pozwala optymalnie wykorzystać powierzchnię w urządzeniach, skracając czas przygotowania, wykonując...
- organizer do przechowywania narzędzi kuchennych – deski do krojenia, noży oraz łyżek, szpatułek itp.,- wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego w kolorze białym,- wyposażony w deskę do krojenia z antypoślizgowymi elementami,- ma kilka komór do łatwego przechowywania oraz rant do oparcia deski,- komora na noże wyposażona we wkład zapobiegający...
- organizer do przechowywania narzędzi kuchennych – deski do krojenia, noży oraz łyżek, szpatułek itp.,- wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego w kolorze srebrnym,- wyposażony w deskę do krojenia z antypoślizgowymi elementami,- ma kilka komór do łatwego przechowywania oraz rant do oparcia deski,- komora na noże wyposażona we wkład zapobiegający...
Wymiar formy: 175 x 275 mm h 25 mm.
Jedna forma pozwala nam na wykonanie 4 pysznych czekoladek o wymiarach 128mm x 33mm x h27mm
Pojemność wnęki: 0.048ml
Wykonana w Europie
Formy z tritanu Silikomart są odporne na szok termiczny od -24 stopni do 80 stopni C do zamrażania i używania wrzącego karmelu.
Solidne formy do pralin w kształcie klocków lego. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani...
Solidna forma do pralin w kształcie prostokątna. Tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonana z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani...
Kolekcja Evolution, stworzona z myślą o aktualnych trendach, wyrażając się w kształtach i geometriach. Linie spotykają się i przeplatają w nowych czekoladkach, które przywołują fakturę i falistość, a także przestrzenność. Forma tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane...
Kolekcja Evolution, stworzona z myślą o aktualnych trendach, wyrażając się w kształtach i geometriach. Linie spotykają się i przeplatają w nowych czekoladkach, które przywołują fakturę i falistość, a także przestrzenność. Forma tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane...
Forma do pralin BOLLA Silikomart jest wykonana z tworzywa Tritan, który charakteryzuje się krystaliczną przejrzystością i wyjątkową trwałością. Ma znacznie większą odporność na uderzenia niż inne tworzywa sztuczne i szkło, jest wysoce odporny na uderzenia, zarysowania i wgniecenia, zachowując te właściwości nawet po latach użytkowania i mycia wiele razy w...
Profesjonalna, wysokiej jakości forma z poliwęglanu o wymiarach 275 x 175 mm do odlewania czekoladek od Martellato. Tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonana z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego...
Solidne formy do pralin w kształcie owalu. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani łamać...
Profesjonalna forma do produkcji pralin z czekolady. Wykonana z tworzywa - poliwęglanu. Poliwęglan, dzięki odpowiedniej grubości i wytrzymałości minimalizuje ryzyko połamania korpusu czekoladek. Forma do pralin do wielokrotnego stosowania.
Solidne formy do pralin w kształcie trapezu z dekoracją. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać...
Profesjonalna forma do produkcji pralin z czekolady. Wykonana z tworzywa - poliwęglanu. Poliwęglan, dzięki odpowiedniej grubości i wytrzymałości minimalizuje ryzyko połamania korpusu czekoladek. Forma do pralin do wielokrotnego stosowania.
Zainspirowany harmonijnymi liniami architektonicznych sklepień, nowe praliny odtwarzają różne style. Podobnie jak najsłynniejsi architekci, możesz tworzyć prawdziwe dzieła sztuki. Wykonując czekoladki w formie poliwęglanu, z pewnością każda pralina dostanie wspaniały połysk. Forma tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy...
Sweet 2 to forma z poliwęglanu firmy Martellato, idealna do tworzenia pysznych czekoladowych pralinek o okrągłym kształcie. Dzięki tej formie można wykonać łącznie 25 pralinek o wadze 11 g każda. Foremka tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Dodatkowo przy zastosowaniu czekolady temperowanej nadaje czekoladzie lśniący. Wykonana...
Solidne formy do pralin w kształcie tabliczki czekolady. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać...
Kolekcja Evolution, stworzona z myślą o aktualnych trendach, wyrażając się w kształtach i geometriach. Linie spotykają się i przeplatają w nowych czekoladkach, które przywołują fakturę i falistość, a także przestrzenność. Forma tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane...
Turn to forma z poliwęglanu firmy Martellato, idealna do tworzenia pysznych czekoladowych pralinek w kształcie bali. Dzięki tej formie można wykonać łącznie 25 pralinek o wadze 10 g każda. Foremka tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Dodatkowo przy zastosowaniu czekolady temperowanej nadaje czekoladzie lśniący. Wykonana z...
Solidne formy do pralin z kwadratowym wzorem. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady stemperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach.Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani...
Uwolnij swoją kreatywność dzięki Kit Bar Tronco. Zestaw to forma Tritan i forma silikonowa, które idealnie nadają się do tworzenia batoników przekąskowych, łącząc czekoladę z różnymi smakami.
Forma do pralin Silikomart jest wykonana z tworzywa Tritan, który charakteryzuje się krystaliczną przejrzystością i wyjątkową trwałością.
Ma znacznie większą odporność na uderzenia niż inne tworzywa sztuczne i szkło, jest wysoce odporny na zarysowania i wgniecenia, zachowując te właściwości nawet po latach użytkowania i mycia wiele razy w zmywarce.
Forma z tritanu odwzorcowuje dokładne krawędzie i szczegółowe wzory czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Charakterystyczną cechą tritanu jest to, że w ogóle nie przylega do czekolad.