- Nowy

Młynek do kawy BISTRO Burr Grinder zgniata ziarna w stożkowych żarnach ze stali nierdzewnej zamiast je rozkrajać, dzięki czemu kawa rozdrabniana jest równomiernie i zachowuje swój smak i aromat. Urządzenia nie trzeba ostrzyć. • Uruchamiany przyciskiem, nastawiany czasomierz pozwala nam zmielić dokładnie taką ilość kawy, jakiej potrzebujemy, aby ziarna...
Zaprojektowany, by szybko i energooszczędnie zagotować wodę, czajnik elektryczny Ibis Bodum jest idealny do gotowania wody na kawę, herbatę, do błyskawicznej zupki itp. • Czytelny wskaźnik poziomu wody chroni przed marnotrawieniem wody i energii. • Ręczny przełącznik On/Off (włącz/wyłącz) plus czujnik pary do automatycznego odłączenia i jako dodatkowe...
Zaprojektowana dla profesjonalistów, silikonowa forma jest narzędziem do tworzenia smakowitych kąsków, zarówno słodkich, jak i pikantnych. Forma ma 24 gniazd w kształcie 4 połączonych ze sobą cylindrów. Deser będzie nowoczesny i elegancki. Rozmiar tej formy pozwala optymalnie wykorzystać powierzchnię w urządzeniach, skracając czas przygotowania, wykonując...
- organizer do przechowywania narzędzi kuchennych – deski do krojenia, noży oraz łyżek, szpatułek itp.,- wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego w kolorze białym,- wyposażony w deskę do krojenia z antypoślizgowymi elementami,- ma kilka komór do łatwego przechowywania oraz rant do oparcia deski,- komora na noże wyposażona we wkład zapobiegający...
- organizer do przechowywania narzędzi kuchennych – deski do krojenia, noży oraz łyżek, szpatułek itp.,- wykonany z wysokiej jakości tworzywa sztucznego w kolorze srebrnym,- wyposażony w deskę do krojenia z antypoślizgowymi elementami,- ma kilka komór do łatwego przechowywania oraz rant do oparcia deski,- komora na noże wyposażona we wkład zapobiegający...
Wymiar formy: 175 x 275 mm h 25 mm.
Jedna forma pozwala nam na wykonanie 8 pysznych czekoladek o wymiarach 128mm x 33mm x h27mm
Pojemność wnęki: 0.057 ml
Wykonana w Europie
Formy z tritanu Silikomart są odporne na szok termiczny od -24 stopni do 80 stopni C do zamrażania i używania wrzącego karmelu.
Profesjonalna forma do produkcji pralin z czekolady. Wykonana z tworzywa - poliwęglanu. Poliwęglan, dzięki odpowiedniej grubości i wytrzymałości minimalizuje ryzyko połamania korpusu czekoladek. Forma do pralin do wielokrotnego stosowania.
Solidna forma do pralin w kształcie półkuli. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonana z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani...
Solidna forma do pralin w kształcie czekoladki gianduiotto. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonana z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się...
Solidna forma do pralin w kształcie gwiazdy. Tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonana z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani łamać...
Kolekcja Evolution, stworzona z myślą o aktualnych trendach, wyrażając się w kształtach i geometriach. Linie spotykają się i przeplatają w nowych czekoladkach, które przywołują fakturę i falistość, a także przestrzenność. Forma tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane...
Solidna forma do pralin w kształcie małej tabliczki czekolady. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się...
Solidne formy do pralin w kształcie półkuli. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani łamać...
Uwolnij swoją kreatywność dzięki Kit Bar Tronco. Zestaw to forma Tritan i forma silikonowa, które idealnie nadają się do tworzenia batoników przekąskowych, łącząc czekoladę z różnymi smakami. Forma do pralin Silikomart jest wykonana z tworzywa Tritan, który charakteryzuje się krystaliczną przejrzystością i wyjątkową trwałością. Ma znacznie większą...
Solidna forma do pralin w kształcie kwadratowej czekoladki. Tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonana z grubego, przeźroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do pralin nie będzie się...
Solidna forma do pralin w kształcie klasycznej czekoladki. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się...
Forma z linii BonBon 2020 firmy Martellato, z poliwęglanu do wytwarzania pysznych czekoladek o kulistym kształcie. CLASSIC BON PRALINE. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Bohaterami ponadczasowych form do pralinek i czekoladek są kultowe...
Profesjonalna, wysokiej jakości forma z poliwęglanu do odlewania czekoladek w kształcie prostokątnego batonu. Tworzy dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Charakterystyczną cechą poliwęglanu jest to, że w ogóle nie przylega do czekolad. Wykonana z...
2 formy z poliwęglanu, z różnymi wgłębieniami do tworzenia czekoladek i pralin w niezwykle atrakcyjnych kształtach: zabytkowego aparatu fotograficznego i walizek w 2 rozmiarach. Wykonane z myślą o montażu mini aparatów czekoladowych i walizek, każda z tych form ma więcej niż jeden kształt wnęki. Niezmontowane części to obiektyw aparatu, korpus aparatu,...
Uwolnij swoją kreatywność dzięki Kit Bar Tronco. Zestaw to forma Tritan i forma silikonowa, które idealnie nadają się do tworzenia batoników przekąskowych, łącząc czekoladę z różnymi smakami. Forma do pralin Silikomart jest wykonana z tworzywa Tritan, który charakteryzuje się krystaliczną przejrzystością i wyjątkową trwałością. Ma znacznie większą...
Solidna forma do pralin w kształcie ziarna kakowca. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonana z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się łamać ani...
Solidne formy do pralin w kształcie prostokąta z dekoracją. Tworzą dokładne krawędzie i szczegółowe wzory danej czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Wykonane z grubego, przezroczystego poliwęglanu z gładkim wykończeniem dla łatwego czyszczenia. Poliwęglanowa foremka do prali nie będzie się...
Uwolnij swoją kreatywność dzięki Kit Bar Tronco. Zestaw to forma Tritan i forma silikonowa, które idealnie nadają się do tworzenia batoników przekąskowych, łącząc czekoladę z różnymi smakami.
Forma do pralin Silikomart jest wykonana z tworzywa Tritan, który charakteryzuje się krystaliczną przejrzystością i wyjątkową trwałością.
Ma znacznie większą odporność na uderzenia niż inne tworzywa sztuczne i szkło, jest wysoce odporny na zarysowania i wgniecenia, zachowując te właściwości nawet po latach użytkowania i mycia wiele razy w zmywarce.
Forma z tritanu odwzorcowuje dokładne krawędzie i szczegółowe wzory czekoladki. Przy zastosowaniu czekolady temperowanej tworzy lustrzane powierzchnie na czekoladkach. Charakterystyczną cechą tritanu jest to, że w ogóle nie przylega do czekolad.