Piec do pizzy 12x śr. 34 cm 2 komorowy 17760 W HENDI 220337

Piec do pizzy Sideup 66 ma sterowanie elektromechaniczne. jest to wyjątkowa seria pieców do pizzy dla profesjonalistów o najwyższych wymaganiach. System otwierania drzwi ku górze w każdej komorze zabezpiecza użytkownika przed przypadkowym poparzeniem rąk i dłoni.  Płyta szamotowa na dole i na górze komory gwarantuje równomierne nagrzanie komory i...

Cena 20 908,95 zł Cena podstawowa 24 598,77 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Piec do pizzy 8x śr. 34 cm 2 komorowy 13200 W HENDI 220320

Piec do pizzy Sideup 44 ma sterowanie elektromechaniczne. jest to wyjątkowa seria pieców do pizzy dla profesjonalistów o najwyższych wymaganiach. System otwierania drzwi ku górze w każdej komorze zabezpiecza użytkownika przed przypadkowym poparzeniem rąk i dłoni.  Płyta szamotowa na dole i na górze komory gwarantuje równomierne nagrzanie komory i...

Cena 17 354,28 zł Cena podstawowa 20 908,77 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Urządzenie do powierzchniowego mrożenia Anti-Griddle Sage Commercial

PolyScience® Anti-Griddle™ to tradycyjne urządzenie stołowe z niesamowitą funkcją: szybkiego zamrażania sosów i puree. Umożliwia uzyskanie zamrożonych albo częściowo zamrożonych potraw z chrupiącą warstwą wierzchnią i chłodnym, kremowym wnętrzem. Taka podwójna konsystencja pozwala na tworzenie zaskakujących i unikalnych potraw. W bufetach i podczas...

Cena 9 297,77 zł Cena podstawowa 11 068,77 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Kuchenka indukcyjna Control Freak Sage Commercial

System gotowania indukcyjnego Control ˚Freak™ to pierwsze tego typu rozwiązanie pozwalające na dokładny pomiar, ustawienie i podtrzymanie 397 temperatur gotowania. Unikalny system wykrywania temperatury w czasie rzeczywistym – czujnik działający przez szklaną płytę do bezpośredniego pomiaru temperatury powierzchni oraz zdalny termometr sondy Probe...

Cena 7 403,54 zł Cena podstawowa 8 608,77 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Kuchenka mikrofalowa 34l 1000 W HENDI 281413

Łatwy w obsłudze panel sterowania wyposażony w 10 przycisków z możliwością programowania Możliwość programowania do 3 etapów gotowania, pamięć do 99 programów Obudowa wykonana ze stali nierdzewnej Komora kuchenki wykonana ze stali nierdzewnej z dnem ceramicznym Moc wejściowa: 1500 W, moc wyjściowa: 1000 W

Cena 1 681,53 zł Cena podstawowa 1 868,37 zł
Więcej
Brak produktu na stanie
Wszystkie produkty w promocji

Wydruk jadalny A3 na papierze cukrowym do pokrywania masy cukrowej, lukrów i marcepanu 40x29cm

1104021

Dostosowywanie produktu

Nie zapomnij zapisać swojej personalizacji, aby móc dodać ją do koszyka
  • Nie wybrano pliku .png .jpg .gif
36,00 zł
Brutto
Ilość
W magazynie

Pomysłowy i szybki sposób na oryginalny tort to jadalne zdjęcie czyli wydruk na papierze cukrowym przy użyciu barwników spożywczych. 

Taki papier bardzo dobrze nadaje się do ułożenia na torcie pokrytym masą cukrową, czekoladą, lukrem plastycznym, marcepanem.

Papier można wycinać do pożądanego kształtu przy pomocy zwykłych nożyczek.

Grafikę lub zdjęcie do wydruku jadalnego należy wysłać e-mailem na adres: sklep@pomocnicykuchenni.pl podając numer zamówienia. 

Plik może być w formacie: jpg, gif, png, pdf; Zdjęcie może być z telefonu, aparatu lub zeskanowane do pliku graficznego w rozdzielczości nie mniejszej niż 150 dpi

Zdjęcie maże mieć maksymalnie wymiar 20x28 cm lub śr. 20 cm.

Grafikę drukujemy w formie 1:1 (niezmienionej) w przesłanym rozmiarze przez zamawiającego. 

Opis

Zalety dekoracji na papierze cukrowym:

Wysoka jakość wydruku.

Elastyczny, łatwo go dociąć do kształtu ciasta.

Papier cukrowy tworzy równą powierzchnię i maskuje wszelkie nierówności na torcie.

Łatwo się kroi. Po 15min od nałożenia jest gotowy do krojenia.

Idealny do dekorowania toru obłożonego masą cukrową, marcepanem

Wady:

Wrażliwość na wilgoć.

Nie można zamrażać.

INSTRUKCJA nakładania zdjęcia jadalnego na tort lub ciasto:

  • Zdjęcie wydrukowane w 100 % atramentem jadalnym ( bezsmakowym ) na 100 % papierze jadalnym ( bezsmakowym )
  • Dostarczone zdjęcie możne przechowywać przez 56 dni, w miejscu chłodnym i suchym.
  • Wydruk najlepiej przymierzyć do tortu przed pokryciem go kremem. Zdjęcie można wykorzystać w całości lub dociąć na wymiar ciasta/tortu zwykłymi nożyczkami.
  • Zdejmij dekorację z podkładu i umieść ją na torcie
  • Zdjęcie na papierze cukrowym najlepiej układać torcie pokrytym masa cukrową, lukrem plastycznym, marcepanem. Ciasto powinno mieć gładką powierzchnię.
  • Papier zginamy w kształt litery U i lekko dociskamy do powierzchni tortu, następnie wygładzamy papier dłonią w kierunku brzegów, usuwając spod spodu całe powietrze.
  • Tort pokryty lukrem plastycznym lub marcepanem trzeba przed nałożeniem wydruku posmarować jadalnym klejem, ewentualnie zwilżyć wodą. Papier można także wwałkować w plastyczny lukier przed jego zastygnięciem, kiedy jest jeszcze w pełni plastyczny.
    Układając wydruk na czekoladzie, zadbajmy, aby nie zdążyła przedtem do końca zastygnąć.
  • Po ok. 20 minutach dekoracja z papieru cukrowego jest gotowa do krojenia.
  • Wokół nałożonego zdjęcia zalecamy udekorować bitą śmietaną albo kremem, aby końcówka zdjęcie stała się niewidoczna.
  • WAŻNE by tort NIE był przykryty lub zamknięty w pudełku. Powoduje to skraplanie się pary wodnej na dekoracji i rozmycie kolorów. Dekoracji nie można zamrażać.

SKŁAD papieru cukrowego: maltodekstryna, gliceryna, cukier, woda, sacharyna, skrobia E1422, E1412, stabilizator E414, dekstroza, emulgator E435, E491, E471, barwnik E171, konserwant E202, E330
SKŁAD barwników: Żółty: woda demineralizowana, gliceryna E422, kwas cytrynowy E330, barwnik E104, konserwanty E202. Czarny: woda demineralizowana, gliceryna E422, kwas cytrynowy E330, barwnik E151, konserwanty E202. Czerwony: woda demineralizowana, gliceryna E422, kwas cytrynowy E330,barwnik E122, konserwanty E202. Niebieski: woda demineralizowana, glicerol E422, kwas cytrynowy E330, barwnik E131, konserwanty E202

Szczegóły produktu
1104021
20 Przedmioty

Specyficzne kody

3 innych produktów w tej samej kategorii:

Wydruk jadalny A3 na papierze opłatkowym do pokrywania kremów, bitej śmietany 40x29cm

Pomysłowy i szybki sposób na oryginalny tort to jadalne zdjęcie czyli wydruk na papierze opłatkowym przy użyciu barwników spożywczych.  Taki papier bardzo dobrze nadaje się do ułożenia na torcie pokrytym kremem lub usztywnianą bitą śmietaną. Papier można wycinać do pożądanego kształtu przy pomocy zwykłych nożyczek. Grafikę lub zdjęcie do wydruku jadalnego...

Cena 19,00 zł
Więcej
W magazynie

Wydruk jadalny A4 na papierze cukrowym do pokrywania masy cukrowej, lukrów i marcepanu 28x20cm

Pomysłowy i szybki sposób na oryginalny tort to jadalne zdjęcie czyli wydruk na papierze cukrowym przy użyciu barwników spożywczych.  Taki papier bardzo dobrze nadaje się do ułożenia na torcie pokrytym masą cukrową, czekoladą, lukrem plastycznym, marcepanem. Papier można wycinać do pożądanego kształtu przy pomocy zwykłych nożyczek. Grafikę lub zdjęcie do...

Cena 20,00 zł
Więcej
W magazynie

Wydruk jadalny A4 na papierze opłatkowym do pokrywania kremów, bitej śmietany 28x20cm

Pomysłowy i szybki sposób na oryginalny tort to jadalne zdjęcie czyli wydruk na papierze opłatkowym przy użyciu barwników spożywczych.  Taki papier bardzo dobrze nadaje się do ułożenia na torcie pokrytym kremem lub usztywnianą bitą śmietaną. Papier można wycinać do pożądanego kształtu przy pomocy zwykłych nożyczek. Grafikę lub zdjęcie do wydruku jadalnego...

Cena 10,00 zł
Więcej
W magazynie

Śledź nas na Facebooku