Magnetyczny blok nożowy odpowiedni dla 4-5 noży w zależności od kształtu ostrza i długości ostrza do 20 cm. Magnetyczny blok noża wizualnie „przyciąga wzrok” w każdej kuchni i składa się z najnowocześniejszego bambusa.
Blok nożowy to najlepszy i najbezpieczniejszy sposób na przechowywanie wysokiej jakości noży domowych. Noże są zawsze pod ręką, a ostre...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z dwoma uchwytami do duszenia z pokrywką śr. 24 cm linii Mammola Moneta. Korpus wykonany z grubego aluminium z siatkowym dnem do indukcji, wewnętrzną wyściółką wzmocnioną Artech Plus, zewnętrzną powłoką z satynowej emalii porcelanowej, uchwyty z miękkiego w dotyku bakelitu.
Powłoka wewnętrzna ARTECH® ULTRA ma szorstką powierzchnię - dla doskonałej...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Unikalny uchwyt, wykonanym z wytrzymałego materiału syntetycznego polioksymetylenu (POM) który ma bardziej ścisłą strukturę molekularną, odporną na blaknięcie i odbarwienia. Rękojeść posiada dużą odporność na ścieranie oraz sztywność. Taki uchwyt powoduje odpowiednie wyważenie noża.
Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:
-doskonałe właściwości tnące -bardzo ostre i trwałe ostrze -łatwe ostrzenie -odporność na zabrudzenia. Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą Noży nie należy myć w zmywarce.
Kompaktowa torba z dużą ilością miejsc na noże i akcesoria.
6 przegródek na noże (o maksymalnej długości 400 mm), noże są utrzymywane w miejscu za pomocą gumki.
Noże chronione za pomocą dodatkowych osłon zamykanych na zamek lub rzepy, które zapobiegają stykaniu się noży po złożeniu torby.
Torba wzmocniona tworzywem sztucznym dla zapewnienia solidnej...
Nóż do gastronomii w kolorze żółtym, przeznaczonym do krojenia surowego drobiu. Nóż szefa kuchni o dł. 18cm
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają...
Nóż do filetowania ma elastyczne, wąskie ostrze, które specjalizuje się w filetowaniu ryb i mięsa.
Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej. Cały nóż jest wykonany jako harmonijna całość, płynne przejście od grzbietu do uchwytu to niezwykła siła, równowaga, bezpieczeństwo i komfortu użytkowania. Higieniczna, zgodna z...
Nóż Nakiri. Tradycyjne noże japońskie z drewnianą rączką
Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje: -doskonałe właściwości tnące-bardzo ostre i trwałe ostrze-łatwe ostrzenie-odporność na zabrudzenia.Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia...
Nóż do gastronomii w kolorze brązowym, przeznaczonym do krojenia wędlin i gotowanych mięs. Nóż szefa kuchni o dł. 18cm
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Nóż do chleba z podniesionym uchwytem dla wygodniejszego krojenia.
Nóż do chleba jest wykonany z jednego kawałka wysokiej jakości niemieckiej stali, co zapewnia mocne zrównoważone oraz elastyczne ostrze,płynne przejście od grzbietu do uchwytu sprawia że noże są wygodne przez długie okresy użytkowania
Higieniczna, zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści...
Nóż do gastronomii w kolorze białym, przeznaczonym do pieczywa, nabiału i delikatesów. Długość ostrza 15cm do filetowania.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują...
Nóż do gastronomii w kolorze czerwonym, przeznaczonym do krojenia surowego mięsa. Model np. do szynki,kebaba, łososia o długości ostrza 35cm. Nóż ma szlif kulowy, krojenie bez przywierania.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
Jednym z elementów wspomagających zachowanie czystej i...
Nóż do gastronomii w kolorze białym, przeznaczonym do pieczywa, nabiału i delikatesów. Model krótki o długości ostrza 9cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują...
Nóż do gastronomii w kolorze zielonym, przeznaczonym do warzyw i owoców. Model krótki o długości ostrza 13cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Giętki nóż do filetowania ryb o długości 33cm z linii Green Line
Ostrze nożna wykonane jest z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specyficznej strukturze (AISI 420) z domieszką węglowo-molibdenowo-wanadową. Taki skład gwarantuje odporność na korozję krawędzi tnących, o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności. Jak również zachowanie...
Kompaktowa torba z dużą ilością miejsc na noże i akcesoria.
10 przegródek na noże (o maksymalnej długości 450 mm), noże są utrzymywane w miejscu za pomocą gumki.
Noże chronione za pomocą dodatkowych osłon zamykanych na zamek lub rzepy, które zapobiegają stykaniu się noży po złożeniu torby.
1 kieszeń na notatnik, 4 małe na wizytówki oraz 3 przegródki na...
Nóż do gastronomii w kolorze czerwonym, przeznaczonym do krojenia surowego mięsa długość ostrza 15cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają...
Nóż rzeźniczy ma węższe ostrze niż nóż szefa kuchni, dzięki czemu może kroić cienkie, precyzyjne plastry mięsa, warzyw i filetów rybnych, a ostro zakończona końcówka służy do prowadzenia mięsa z dala od kości.
Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej. Cały nóż jest wykonany jako harmonijna całość, płynne przejście od...
Nóż do gastronomii w kolorze fioletowym, przeznaczonym do krojenia żywności dla alergików. Nóż szefa kuchni o dł. 24 cm
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Nóż szefa kuchni jest wielozadaniowy nadje się do siekania warzyw i owoców krojenia mies i serów. Gruby grzbiet noża jest do łamania małych kostek lub otwierania skorupiaków.
Nóż szefa kuchni jest wykonany z jednego kawałka wysokiej jakości niemieckiej stali, co zapewnia mocne zrównoważone oraz elastyczne ostrze. Płynne przejście od grzbietu do uchwytu sprawia że noże są wygodne przez długie okresy użytkowania. Higieniczna, zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń. Unikalny uchwyt z tworzywa POM posiada dużą odporność na ścieranie oraz sztywność. Taki uchwyt powoduje odpowiednie wyważenie noża.