W skład zestawu wchodzi:-1 x blok z drewna bukowego-1 x nóż do warzyw-1 x nóż do steków-1 x nóż do carvingu-1 x nóż do pieczywa-1 x nóż uniwersalny
- ostrza wykonane z wysokiej jakości odpornej na rdzę i kwasoodpornej stali,
- noże posiadają nitowane, ergonomiczne uchwyty,
Dwustronne deski do krojenia z antypoślizgowymi nóżkami
Wytrzymałe bambusowe powierzchnie do cięcia
Pręty ze stali nierdzewnej ułatwiające dobór desek
Obudowa ze stali nierdzewnej odporna na odciski palców
Obudowa utrzymuje deski osobno, umożliwiając cyrkulację powietrza
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z dwoma uchwytami do duszenia z pokrywką śr. 24 cm linii Mammola Moneta. Korpus wykonany z grubego aluminium z siatkowym dnem do indukcji, wewnętrzną wyściółką wzmocnioną Artech Plus, zewnętrzną powłoką z satynowej emalii porcelanowej, uchwyty z miękkiego w dotyku bakelitu.
Powłoka wewnętrzna ARTECH® ULTRA ma szorstką powierzchnię - dla doskonałej...
Unikalny uchwyt, wykonanym z wytrzymałego materiału syntetycznego polioksymetylenu (POM) który ma bardziej ścisłą strukturę molekularną, odporną na blaknięcie i odbarwienia. Rękojeść posiada dużą odporność na ścieranie oraz sztywność. Taki uchwyt powoduje odpowiednie wyważenie noża.
Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:
-doskonałe właściwości tnące -bardzo ostre i trwałe ostrze -łatwe ostrzenie -odporność na zabrudzenia. Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą.
Długa i bardzo ostra, ząbkowana krawędź sprawiają, że nóż świetnie nadaje się do biszkoptów, krojenia chleba lub innych produktów.
Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej. Cały nóż jest wykonany jako harmonijna całość, płynne przejście od grzbietu do uchwytu to niezwykła siła, równowaga, bezpieczeństwo i komfortu...
Uniwersalny nożyk do obierania. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. Ostrze wykonane ze stali walcowanej.
Zestaw 6 sztuk w kolorze: białym, czerwonym, niebieskim, zielonym, czarnym i żółtym
Nóż do steków można go używać podczas serwowania gotowanego mięsa. Prosty i elegancki.
Nóż kuchenny wykonany ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej. Stal ta jest hartowana do twardości 56 HRC. Dzięki temu procesowi uzyskuje się optymalną kombinację twardości, zachowania ostrości, możliwości ostrzenia i odporności na odpryskiwanie (odłamywanie kawałków...
Nóż do gastronomii w kolorze fioletowym, przeznaczonym do krojenia żywności dla alergików. Nóż rzeźniczy o dł. 15 cm
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model do oddzielania kości o długości ostrza 15cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają...
Giętki nóż do filetowania ryb o długości 33cm z linii Green Line
Ostrze nożna wykonane jest z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specyficznej strukturze (AISI 420) z domieszką węglowo-molibdenowo-wanadową. Taki skład gwarantuje odporność na korozję krawędzi tnących, o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności. Jak również zachowanie...
Podstawowy nóż kucharza. Żadna kuchnia nie powinna być bez tego noża. Odpowiedni do krojenia, siekania czy rozdrabniania ząbków czosnku, ćwiartowanie ananasa i dowolnych innych prac.
Wykonane z jednego kawałka bardzo twardej, kutej stali chromowo-molibdenowej. Cały nóż jest wykonany jako harmonijna całość, płynne przejście od grzbietu do uchwytu to...
Nóż kuchenny uniwersalny o dlugości ostrza 14cm z linii Green LineOstrze nożna wykonane jest z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specyficznej strukturze (AISI 420) z domieszką węglowo-molibdenowo-wanadową. Taki skład gwarantuje odporność na korozję krawędzi tnących, o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności. Jak również zachowanie...
Nóż do gastronomii w kolorze białym, przeznaczonym do pieczywa, nabiału i delikatesów. Model z ząbkowanym ostrzem np. do chleba, biszkoptów o długości ostrza 30cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
Jednym z elementów wspomagających zachowanie czystej i higienicznej kuchni oraz...
Nóż kuchenny uniwersalny o długości ostrza 20cm z linii Green Line
Ostrze nożna wykonane jest z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specyficznej strukturze (AISI 420) z domieszką węglowo-molibdenowo-wanadową. Taki skład gwarantuje odporność na korozję krawędzi tnących, o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności. Jak również zachowanie...
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model krótki o długości ostrza 9cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (z języka angielskiego Hazard Analysis and Critical Control Points). Od 1 stycznia 2006 roku...
Tasak idealny do siekania, krojenia mięsa, lekkich kości, warzyw, kokosa, całych kurczaków i wielu innych produktów.
Tasak jest wykonany z jednego kawałka wysokiej jakości niemieckiej stali, co zapewnia mocne zrównoważone oraz elastyczne ostrze. Płynne przejście od grzbietu do uchwytu sprawia że noże są wygodne przez długie okresy użytkowania...
Krotki nóż rzeźniczy ma węższe ostrze niż nóż szefa kuchni, dzięki czemu może kroić cienkie, precyzyjne plastry mięsa, warzyw i filetów rybnych, a ostro zakończona końcówka służy do prowadzenia mięsa z dala od kości.
Nóż rzeźniczy jest wykonany z jednego kawałka wysokiej jakości niemieckiej stali, co zapewnia mocne zrównoważone oraz elastyczne ostrze....
Nóż Sashimi. Tradycyjne noże japońskie z drewnianą rączką
Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:
-doskonałe właściwości tnące-bardzo ostre i trwałe ostrze-łatwe ostrzenie-odporność na zabrudzenia.Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia...