Marki

Misa 24 cm Compact Cuisine WMF

Miska do mieszania lub do kąpieli wodnej. Wykonana ze stali nierdzewnej polerowanej Cromargan 18/10, niepowlekana - odporna na rdzę, można myć w zmywarce, żaroodporna i nadaje się do piekarnika do 250 ° C. Ze względu na doskonałe właściwości termiczne miska nadaje się do topienia czekolady i maskowania oraz do delikatnego przygotowywania potraw jajecznych...

Cena 383,20 zł Cena podstawowa 479,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Przybory kuchenne na stojaku Elevate Joseph Joseph

- zestaw narzędzi: łyżka do spaghetti, chochelka, łopatka perforowana, łyżka do mieszania, łyżka cedzakowa, łopatka na obrotowym stojaku, - inne kolory rączek ułatwiają identyfikację, rączki z obciążnikiem w środku – higieniczne gotowanie, mniejszy bałagan na blacie, - bezpieczne dla delikatnych powierzchni naczyń,

Cena 324,35 zł Cena podstawowa 499,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Noże ceramiczne do owoców 7,5 cm + Santoku 14cm Gen KYOCERA

Zestaw 2 noży Gen Kyocera w etui:- w komplecie krótki nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu oraz nóż Santoku,- posiadają ergonomiczne uchwyty z tworzywa sztucznego ABS,- mają wyjątkowo ostre ostrza wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- noże należy myć ręcznie.

Cena 299,25 zł Cena podstawowa 399,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Pojemnik na pieczywo Embossed TYPHOON

- pojemnik do przechowywania pieczywa,- wykonany ze stali malowanej proszkowo na biało, satynowe wykończenie,- wyposażony w bambusową pokrywkę (przyjazną dla środowiska) z silikonową uszczelką,- ścianki mają tłoczony wzór,- pojemnik ozdobiony napisem „BREAD” identyfikującym zawartość,- elegancki, minimalistyczny design,

Cena 171,75 zł Cena podstawowa 229,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Zestaw do przetworów 8 el. KILNER

Marynowanie i konserwowanie jest zarówno ekonomicznym, jak i przyjaznym dla środowiska sposobem konserwacji owoców i warzyw. Zestaw startowy do konserwowania Kilner ® zawiera wszystkie składniki potrzebne do przygotowania dżemu, pikli i chutney, idealny dla początkujących lub doświadczonych konserwatorów. Słoiki o pojemności 500 ml są idealne do...

Cena 161,25 zł Cena podstawowa 215,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni
Wszystkie produkty w promocji

Nóż Sashimi dł. 21 cm stal damasceńska Kasumi

K-85021
1 169,00 zł
Brutto
Ilość
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże.

Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem wielokrotnego składania i kucia cienkiej stali nierdzewnej na wiele warstw. Każdy nóż jest starannie wykończony na każdym etapie procesu produkcyjnego przez wykwalifikowanych rzemieślników.

Rękojeść wykonana jest z wielu warstw drewna impregnowanego żywicą z tworzywa sztucznego i jest nitowana na pełny trzpień. 

Piękno wzoru damasceńskiego wraz z czarnymi uchwytami sprawia, że noże te wyglądają wdzięcznie, a jednocześnie są mocne.

Szczegóły produktu
K-85021
7 Przedmioty

Specyficzne kody

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Nóż uniwerslany Bunka dł. 16,5 cm Kasumi Kasane

Bunka jest kontynuacją kształtu nożna santoku, ma zaznaczoną końcówkę znaną jako K-Tip. Przyczynia się to do większej dokładności użytkowania i zwiększania obszarów użytkowania. Uchwyty z japońskiego drewna wiśniowego, pochodzące z gór wokół miasta Seki.

Cena 719,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Kuty nóż Santoku dł. 18 cm Kasumi

Japoński nóż Santoku Kasumi z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.  Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest wysoce odporna na utlenianie,...

Cena 1 129,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Santoku dł. 18 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 709,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Santoku krótki dł. 13 cm Kasumi Hammer Design

Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...

Cena 679,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Santoku dł. 18 cm Kasumi Titanium niebieski

Nóż Santoku dł. 18 cm do ogólnego przeznaczenia. Z kuchni japońskiej słowo Santoku oznacza „trzy zalety” i odnosi się do trzech zadań obróbki: krojenia np. w kostkę, siekania i miażdżenia. Ostrze i uchwyt na Santoku są przeznaczone do harmonijnej pracy dopasowując szerokość / wagę ostrza do ciężaru trzpienia ostrza i rękojeści. Noże Kasumi Titanium...

Cena 509,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Sashimi dł. 24 cm Kasumi Tora

Nóż Sashimi dł. 24 cm służy do przyrządzania potraw na bazie ryb i charakteryzuje się ostrzem z ostrzem dłutowym, czyli asymetrycznym. Sposób użycia tego produktu zmienia się w zależności od rodzaju krojonej żywności. Należy go pchać do przodu i mocno, jeśli produkt jest twardszy, zamiast tego delikatnie do tyłu, jeśli tniemy coś miękkiego, co nie wymaga...

Cena 359,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Szefa kuchni dł. 24 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 959,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż do filetowania mięsa dł. 16 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 519,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż uniwersalny dł. 12,5 cm Kasumi Kasane

Nóż uniwersalny Kasane Kasumi 12,5 cm to eleganckie i idealne narzędzie do cięcia ryb, mięsa, owoców, warzyw i obierania. Jest również przydatny i praktyczny jako nóż stołowy na małej desce do krojenia. Uchwyty z japońskiego drewna wiśniowego, pochodzące z gór wokół miasta Seki.

Cena 669,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Santoku dł. 16,5 cm Kasumi Black Hammer

Noże Kasumi Black Hammer Blue - Santoku 16,5 cm, prawdziwie wszechstronny, do krojenia owoców i warzyw, a także do ryb i mięsa. Specjalna obróbka nadaje nożowi szczególną twardość (61 ° HRC). Rdzeń ostrza jest wykonany ze stali Aogami i zawiera węgiel, który jest powszechnie określany jako stal węglowa, a nie stal nierdzewna. Rękojeść składa się z dwóch...

Cena 1 419,00 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Nóż Nakiri dł. 16,5 cm Kasumi Tora

Nóż Nakiri dł. 16,5 cm jest idealny do prac przy obróbce mięsa i warzyw. Nakiri to tradycyjny japoński nóż do warzyw : służy w szczególności do przygotowania julienne, pokrojonego w kostkę lub nawet do siekania aromatycznych ziół, takich jak pietruszka i bazylia, do siekania czosnku i nadal otrzymywania bardzo cienkich plasterków ulubionego warzywa.

Cena 279,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Kuty nóż do mięsa i pieczeni dł. 20 cm Kasumi

Japoński nóż do mięsa i pieczeni Kasumi z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.  Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest wysoce odporna na...

Cena 1 079,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Kuty nóż Szefa kuchni dł. 27 cm Kasumi

Japoński nóż do Szefa kuchni Kasumi z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.  Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest wysoce odporna na...

Cena 1 309,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż do warzyw owoców dł. 8 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 399,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Nakiri dł. 17 cm Kasumi Hammer Design

Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...

Cena 919,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Nakiri dł. 16,5 cm Kasumi Black Hammer

Noże Kasumi Black Hammer Blue - Nakiri 16,5 cm, prawdziwie wszechstronny, do krojenia owoców i warzyw, a także do ryb i mięsa. Specjalna obróbka nadaje nożowi szczególną twardość (61 ° HRC). Rdzeń ostrza jest wykonany ze stali Aogami i zawiera węgiel, który jest powszechnie określany jako stal węglowa, a nie stal nierdzewna. Rękojeść składa się z dwóch...

Cena 1 419,00 zł
Więcej
Brak produktu na stanie