

Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
Łopatka wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej zapewniając wytrzymałość i trwałość. Ma wygodny uchwyt, który mieści się w dłoni. Doskonałe narzędzie do przewracania naleśników, hamburgerów i innych potraw. Profesjonalna łopatka została wykonana z jednego kawałka stali, pozbawiona jest ona spawów i zagięć, dzięki czemu spełniaja normy higieny HACCP
- łopatka do obracania naleśników,- może również służyć do rozprowadzania ciasta,- odporność temperaturowa do 270°C,- z uchwytem do zawieszenia na haczyku.
Łopatka giętka perforowana jest wykonana z kutej stali nierdzewnej. Jego sprężystość sprawia, że jedzenie jest łatwe w obsłudze i obracaniu. Ostrze polerowane na lustro ułatwia rozprowadzanie i zapobiega rdzewieniu. Ergonomiczna rękojeść wykonana z poliamidu wzmocnionego włóknem szklanym. Antypoślizgowa tekstura włókna węglowego Dobry chwyt dzięki...
Łopatka ażurowa do przekładania np. mięs, placków ziemniaczanych, pieczarek, jajek. Otwory odsączają nadmiar tłuszczu. Doskonała do naczyń z powłokami np. teflonowymi, ceramicznymi, non-stick, innych antydehazyjnych. Nie rysuje powłok dlatego Twoje naczynie będzie zawsze jak nowe. Łyżka wytrzymała na temperaturę do 210 st. C
- do jajecznicy, omletów, jajek sadzonych i w koszulkach,- wielofunkcyjna: do mieszania, oczyszczania patelni, podważania, przewracania i przenoszenia,- elastyczna główka wykonana z silikonu odpornego na temperatury do 270°C,- zintegrowana podpórka unosząca główkę nad powierzchnią blatów i zapobiegającą powstawaniu bałaganu,- otwór w rączce do zawieszenia,
Łopatka wykonana ze stali nierdzewnej. Łopatka została wykonana z jednego kawałka stali, pozbawiona jest ona spawów i zagięć, dzięki czemu spełnia normy higieny HACCP
Łopatka do steku hamburgerów wykonana ze stali nierdzewnej 18/10 - wysoko polerowana. Ma uchwyt drewniany.
Dzięki specjalnemu kształtowi ta szpatułka umożliwia czyszczenie rusztów i płyt grzejnych. Jego szerokość i ostre kąty pozwalają również na cięcie lub rozsmarowywanie kremów i musów lub odrywanie czekolady z blach. Ostrze polerowane na lustro ułatwia rozprowadzanie i zapobiega rdzewieniu. Ergonomiczna rękojeść wykonana z poliamidu wzmocnionego włóknem...
Łopatka perforowana do serwowania - stal nierdzewna 18/10, wysoko polerowana - uchwyt satynowany- zakończona hakiem przydatnym do zawieszania
Szpatułka z plastikową rękojeścią. Część robocza wykonana z miękkiego silikonu o długości 14,2 cm, dzięki czemu jest wytrzymała i nie rysuje kuwet. To doskonałe rozwiązanie i pomoc przy różnorodnych wypiekach. Dzięki swoim właściwością ułatwiają wymieszanie składników, rozprowadzenie kremu na torcie oraz wyciąganie masy lodowej z kuwet. Przeznaczona do...
Łopatka pełna do przekładania ryb z poliamidu i włókna szklanego. Odporna do temp. 220°C do stosowania na powierzchniach typu non-stick. Łopatka z długą szpachelką do przekładania ryb, steków lub placków.
Łopatka do steków lub hamburgerów. Wykonana ze stali nierdzewnej, uchwyt z polipropylenu.
Łopatka perforowana do przekładania ryb z poliamidu i włókna szklanego. Odporna do temp. 220°C do stosowania na powierzchniach typu non-stick. Łopatka z długą szpachelką do przekładania ryb, steków lub placków.
Szpatułka z plastikową rękojeścią. Część robocza wykonana z miękkiego silikonu o długości 14,2 cm, dzięki czemu jest wytrzymała i nie rysuje kuwet. To doskonałe rozwiązanie i pomoc przy różnorodnych wypiekach. Dzięki swoim właściwością ułatwiają wymieszanie składników, rozprowadzenie kremu na torcie oraz wyciąganie masy lodowej z kuwet. Przeznaczona do...
Łopatka ze skośną krawędzią wykonana z drewna bukowego pochodzącego z lasów zarządzanych w sposób zrównoważony. Minimalny ślad ekologiczny. Drewno bukowe impregnowane woskiem pszczelim.
Łopatka wykonana ze stali nierdzewnej.
Łopatka została wykonana z jednego kawałka stali, pozbawiona jest ona spawów i zagięć, dzięki czemu spełnia normy higieny HACCP