

Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
Zastosowanie:
- do krojenia makaronu ( oczywiście nożem z tworzywa)
- do wykrawania ciastek - foremkami nawet metalowych
- do pieczenia rolad i ciastek.
- do wałkowania ciasta np. na pierogi
- do wygniatania ciasta na pizze
– Odpowiednia do mroźni, pieców i kuchenek mikrofalowych,
– Można myć w zmywarkach,
– Zakres temperatur od -40°C do 250°C
Makaroniki to słodkie ciastka przyrządzane z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów lub innych dodatków. Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 48 połówek na 24 pełne makaroniki. Mata ma zaznaczone serca o średnicy 3,5cm, które ulatwiają zachowanie...
Mata silikonowa o wymiarach 59x39 cm do przygotowywania eklerków. Posiada zaznaczenia o wymiarach 25 x125 mm każde. Na macie jest 36 miejsc. Mata włoskiej produkcji jest w 100% bezpieczna w kontakcie z żywnością.
Profesjonalna mata silikonowa o rozmiarach 60 na 40 cm do przygotowywania makaroników. Na jednej macie mieści się 70 gniazd o średnicy 40 mm i wysokości 1,5 mm. Mata ma zaznaczone kółka o średnicy 4cm, które ułatwiają zachowanie jednakowego kształtu dla wszystkich połówek. Elastyczność i elastyczność pozwalają na wygięcie formy w celu zaoszczędzenia...
Silikonowa mata - stolnica z zaznaczonymi polami, które pokazują rozwinięte ciasto niezbędne do wykonania tart. Średnica kółek: 12, 16, 20, 24, 28 i 32 cm. Mocna i trwała: wytrzymuje temperatury od -60 ° C do + 260 ° C. Mata ma dwie strony o różnej strukturze. Nieprzywierający przód ułatwiający zdejmowanie; antypoślizgowy spód dla większej stabilności na...
Mata silikonowa do wypieków 60x40cm, wykonana z nieprzywierającego silikonu. Idealna w każdej kuchni sprawia, że pieczenie staje się łatwe i przyjemne. Potrawy nie przywierają do niej, nie trzeba natłuszczać, podsypywać mąką. Dania będą doskonale upieczone lub schłodzone. Możesz używać w piekarniku, lodówce, zamrażarce. Bezpośrednio po wyjęciu z lodówki,...
Mata silikonowa z mikroperforacją z rdzeniem z włókna szklanego jest idealna do wypieku eklerek, ciastek, ptysiów, ciasta kruchego, chleba i pizzy. Dzięki otworom ciepło rozchodzi się równomiernie po powierzchni maty, oraz szybciej odparowuje wilgoć gwarantując doskonałe wypieki zarówno na wierzchu, jak i u podstawy preparatów. Ma wymiary 30 x 40 cm i...
Mata silikonowa, stolnica jest bardzo łatwa do mycia (pod bieżącą woda lub w zmywarce) i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie. Zastosowanie: - do krojenia makaronu (skrobkami), do wykrawania ciastek - do pieczenia ciastek, tart - do wałkowania ciasta np. na pierogi, do wygniatania ciasta na pizze MATA FIBERGLASS jest sztywniejsza niż zwykła...
Mata silikonowa, stolnica jest nietłukąca, elastyczna, łatwo utrzymasz ją w czystości i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie. Mata na całej powierzchni jest perforowana, dzięki temu jest idealna do pieczenia ptysiów, kruchych ciastek czy pizzy. Perforacja równomiernie rozprowadza ciepło oraz szybciej odparowuje wilgoć, dzięki czemu gotowe...
Mata silikonowa, stolnica jest bardzo łatwa do mycia (pod bieżącą woda lub w zmywarce) i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie. Zastosowanie: - do krojenia makaronu (skrobkami), do wykrawania ciastek - do pieczenia ciastek, tart - do wałkowania ciasta np. na pierogi, do wygniatania ciasta na pizze MATA FIBERGLASS jest sztywniejsza niż zwykła...
Makaroniki to słodkie ciastka przyrządzane z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów lub innych dodatków. Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 48 połówek na 24 pełne makaroniki. Mata ma zaznaczone kółka o średnicy 7 cm, które ułatwiają zachowanie...
Nieprzywierająca silikonowa mata do pieczenia. Gruba wykonana z włókna szklanego pokrytego silikonem. Może być stosowana do pracy na gorąco lub na zimno w celu zastąpienia jednorazowego papieru do pieczenia. Wielofunkcyjny: stosowany do pieczenia, chłodzenia, głębokiego mrożenia i zamrażania. Doskonałe właściwości nieprzywierające: do łatwego usuwania...
Mata silikonowa z mikroperforacją z rdzeniem z włókna szklanego jest idealna do wypieku eklerek, ciastek, ptysiów, ciasta kruchego, chleba i pizzy. Dzięki otworom ciepło rozchodzi się równomiernie po powierzchni maty, oraz szybciej odparowuje wilgoć gwarantując doskonałe wypieki zarówno na wierzchu, jak i u podstawy preparatów. Perforowane maty silikonowe...
Silikonowa mata do pieczenia umożliwia przygotowanie słodkich lub pikantnych potraw. Wykonana z silikonu platinum. Mata do pieczenia jest elastyczna i nie przywiera, dzięki czemu jest szczególnie łatwa w użyciu do zwijania ciasta. Bardzo łatwa w obsłudze i przechowywaniu.
Gładka mata z elastomoule o wysokości 1 cm, 55,5 x 36 cm, idealna do robienia karmelków, pasty owocowej, którą następnie pokroisz za pomocą noża. Idealny również do gotowania podstaw ciastek do deserów. Wysokiej jakości pianka silikonowa z proszkiem metalu: obsługuje temperatury od -70 ° C do + 300 ° C. Doskonała przewodność ciepła i zimna. Nawet...
Amerykańskie ciasteczko whoopie pie to dwa ciasteczkowe krążki przełożone kremem. Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 12 połówek na 6 pełnych whoppies. Mata ma zaznaczone kółka o średnicy 3,5cm, które ulatwiają zachowanie jednakowego kształtu dla wszystkich...
Nieprzywierająca silikonowa mata do pieczenia i zamrażania każdego rodzaju żywności. Mata silikonowa o rozmiarze 395 mm x 595 mm.
Mata silikonowa do wypieków 30×40cm, wykonana z nieprzywierającego silikonu. Idealna w każdej kuchni sprawia, że pieczenie staje się łatwe i przyjemne. Potrawy nie przywierają do niej, nie trzeba natłuszczać, podsypywać mąką. Dania będą doskonale upieczone lub schłodzone.
Możesz używać w piekarniku, lodówce, zamrażarce. Bezpośrednio po wyjęciu z lodówki, możesz wkładać matę do piekarnika, a kilka minut po wyjęcie z piekarnika mata jest znów chłodna.
Mata HENDI jest sztywniejsza niż zwykła mata silikonowa więc bez problemu przeniesiesz na niej gotowe dania i wypieki.
Stolnica silikonowa jest bardzo łatwa do mycia (pod bieżącą woda lub w zmywarce) i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.