

Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
Idealny zestaw do wypieku domowego pieczywa np. bagietek lub chleba. Zawartość pudełka: - Blacha do pieczenia na 2 bagietki, stal nieprzywierająca ( Długość: 37 cm, Szerokość: 16,2 cm, Wysokość 2,5 cm ) - Forma prostokątna 30 cm, powłoka PTFE antyadhezyjną bez PFOS - ( Długość: 30 cm. Szerokość: 10,8 cm, Wysokość: 7 cm ) - ostrze do rozcinania ciasta...
Solidna - profesjonalna foremka dzięki konstrukcji ze stali nierdzewnej, nie zniekształca kształtu potrawy. Koncepcja „wszystko w jednym”: nitowany zatrzask wahadłowy. Płaska krawędź do mocowania pasty. Łatwa w użyciu: po rozłożeniu ułatwia wycinanie pasty. Łatwe wyjmowanie z formy. Idealny do PATE EN CROUTE (pasztetów mięsnych), ale także do pieczywa,...
Prostokątna Forma do tarty z linii SILVER-TOP. Forma ma wyjmowane dno, dzięki czemu w łatwy sposób wyjmiesz tartę z formy, bez ryzyka uszkodzenia. Wykonana ze stali tłoczonej na zimno o grubości 0,6 mm, pokrytej warstwą powłoki nieprzywieralnej WHITFORD XYLAN. W stylowym kolorze srebrno- szarym. Powłoka o grubości 10 mikronów nakładana elektrolitycznie.
Blacha do pieczenia Eden Moneta jest wykonana w 100% z aluminium pochodzącego z recyklingu z puszek przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Dlatego jest to wybór nie tylko bezpieczny higienicznie, ale i przyjazny dla środowiska, biorąc pod uwagę niskie zużycie zasobów energetycznych do jego produkcji Metalowa forma odporna jest na zarysowania, posiada...
Jeśli kochasz zdrowe gotowanie i prawdziwy smak, linia do pieczenia Petra firmy Guardini jest dla Ciebie. Za pomocą wyjątkowego efektu kamiennego wykończenia form, linia Petra łączy w sobie wysoką nieprzywieralność i odporność na zużycie. Powłoka została specjalnie wzmocniona cząstkami mineralnymi, dzięki temu łączy właściwości antyadhezyjne o wyższej...
Forma do zapiekania ciast i pasztetów wykonana z aluminium. Z wywiniętym rantem.
Jeśli kochasz zdrowe gotowanie i prawdziwy smak, linia do pieczenia Petra firmy Guardini jest dla Ciebie. Za pomocą wyjątkowego efektu kamiennego wykończenia form, linia Petra łączy w sobie wysoką nieprzywieralność i odporność na zużycie. Powłoka została specjalnie wzmocniona cząstkami mineralnymi, dzięki temu łączy właściwości antyadhezyjne o wyższej...
Brytfanna do pieczenie wykonana ze stali nierdzewnej. Stal nierdzewna doskonale rozprowadza ciepło, dzięki czemu potrawy przygotowane w brytfannie ze stali nierdzewnej mają niezapomniany smak. Odporność na temperatury od -40 do 250 stC Naczynie posiada uchwyty do przenoszenia. Nadaje się tylko do piekarników, unikać kontaktu z bezpośrednim źródłem ognia
Solidna - profesjonalna foremka dzięki konstrukcji ze stali nierdzewnej, nie zniekształca kształtu potrawy. Koncepcja „wszystko w jednym”: nitowany zatrzask wahadłowy. Płaska krawędź do mocowania pasty. Łatwa w użyciu: po rozłożeniu ułatwia wycinanie pasty. Łatwe wyjmowanie z formy. Idealny do PATE EN CROUTE (pasztetów mięsnych), ale także do pieczywa,...
Blacha do ciasta ze stali powlekanej o ostrych kątach i prostej krawędzi, idealna do pieczenia tradycyjnych, karmelizowanych i złocistych ciast. Nieodkształcalna i całkowicie wodoodporna forma. Dzięki stali: forma osiąga wysokie temperatury, co umożliwia karmelizację soków. Równomierne rozprowadzanie ciepła i równomierne gotowanie. Praktyczna i...
Rama do blachy aluminiowej cukierniczej zamykanej Cechy produktu: - Można używać w piecach
Prostokątna blacha do tarty z grubej stali karbowane brzegi, prosta krawędź i ruchome dno dla bardzo łatwego wyjmowania ciasta. Idealny do pieczenia tradycyjnych tart, podstawek, tart lub quiche. Doskonałe wyniki gotowania dzięki grubej stali: formy osiągają wysokie temperatury, umożliwiając karmelizację soków. Szybkie rozproszenie ciepła i równomierne...
Blacha do ciasta lub pasztetów wykonana z grubej stali o zaokrąglonych krawędziach, idealna do wyrobu wytrawnych lub słodkich ciast, pasztetów. Nieodkształcalna i w pełni wodoszczelna forma. Doskonałe rezultaty pieczenia dzięki grubej stali: formy osiągają wysokie temperatury, umożliwiając karmelizację soków. Szybkie rozproszenie ciepła i równomierne...
- podłużna forma przeznaczona do pieczenia ciasta,- dobre przewodzenie ciepła – ciasto piecze się równomiernie,- doskonałe właściwości nieprzywieralne,
Forma do pieczenia La Forme Plus to elegancki design, innowacyjne materiały i doskonałe wykończenia, które spełnią wszystkie wymagania w kuchni. KAISER opracował Kairamic®, nieprzywierającą powłokę ceramiczną. Dzięki wysokowydajnym właściwościom tej trwałej powłoki, ciasta, pieczywo i quiche będą idealne - nigdy więcej problemów z ciastem! Dno foremek...
Solidna - profesjonalna foremka dzięki konstrukcji ze stali nierdzewnej, nie zniekształca kształtu potrawy. Koncepcja „wszystko w jednym”: nitowany zatrzask wahadłowy. Płaska krawędź do mocowania pasty. Łatwa w użyciu: po rozłożeniu ułatwia wycinanie pasty. Łatwe wyjmowanie z formy. Idealny do PATE EN CROUTE (pasztetów mięsnych), ale także do pieczywa,...
Blacha do ciasta lub pasztetów wykonana z grubej stali o zaokrąglonych krawędziach, idealna do wyrobu wytrawnych lub słodkich ciast, pasztetów. Nieodkształcalna i w pełni wodoszczelna forma.
Doskonałe rezultaty pieczenia dzięki grubej stali: formy osiągają wysokie temperatury, umożliwiając karmelizację soków. Szybkie rozproszenie ciepła i równomierne pieczenie.
Funkcjonalna i praktyczna forma z powłoką nieprzywierająca: PTFE niezawierająca PFOA dla łatwiejszego uwalniania potraw, ochrona stali przed utlenianiem i łatwego czyszczenia.