

Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
Rama do blachy aluminiowej cukierniczej zamykanej Cechy produktu: - Można używać w piecach
- forma do pieczenia: zapiekanek i ciast,- wykonana ze stali nierdzewnej: dobre przewodzenie ciepła – ciasto piecze się równomiernie,- doskonałe właściwości nieprzywieralne dzięki wewnętrznej powłoce non-stick,- szerszy brzeg - łatwe przenoszenie i wyjmowanie z piekarnika,- odporna na temperatury do 230°C,
Długa prostokątna forma 30x4x5,5 cm. Solidna wykonana z wytrzymałej stali nierdzewnej. Łatwy w montażu dzięki zdejmowanym końcówkom. Nieprzywierająca blacha do pieczenia wykonana z włókna szklanego pokrytego PTFE. Grubość 0,13 mm. Wielokrotnego użytku ponad 200 razy. Do słodkich i pikantnych przetworów. Użyj temperatury: od -170 ° C do + 260 ° C. Idealny...
Blacha do pieczenia Eden Moneta jest wykonana w 100% z aluminium pochodzącego z recyklingu z puszek przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Dlatego jest to wybór nie tylko bezpieczny higienicznie, ale i przyjazny dla środowiska, biorąc pod uwagę niskie zużycie zasobów energetycznych do jego produkcji Metalowa forma odporna jest na zarysowania, posiada...
Blacha do pieczenia Eden Moneta jest wykonana w 100% z aluminium pochodzącego z recyklingu z puszek przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Dlatego jest to wybór nie tylko bezpieczny higienicznie, ale i przyjazny dla środowiska, biorąc pod uwagę niskie zużycie zasobów energetycznych do jego produkcji Forma odporna jest na zarysowania, posiada powłokę...
Prostokątna blacha do tarty z grubej stali karbowane brzegi, prosta krawędź i ruchome dno dla bardzo łatwego wyjmowania ciasta. Idealny do pieczenia tradycyjnych tart, podstawek, tart lub quiche. Doskonałe wyniki gotowania dzięki grubej stali: formy osiągają wysokie temperatury, umożliwiając karmelizację soków. Szybkie rozproszenie ciepła i równomierne...
Blacha do pieczenia Eden Moneta jest wykonana w 100% z aluminium pochodzącego z recyklingu z puszek przeznaczonych do kontaktu z żywnością. Dlatego jest to wybór nie tylko bezpieczny higienicznie, ale i przyjazny dla środowiska, biorąc pod uwagę niskie zużycie zasobów energetycznych do jego produkcji Metalowa forma odporna jest na zarysowania, posiada...
Blacha do ciasta ze stali powlekanej o ostrych kątach i prostej krawędzi, idealna do pieczenia tradycyjnych, karmelizowanych i złocistych ciast. Nieodkształcalna i całkowicie wodoodporna forma. Dzięki stali: forma osiąga wysokie temperatury, co umożliwia karmelizację soków. Równomierne rozprowadzanie ciepła i równomierne gotowanie. Praktyczna i...
Forma do pieczenia La Forme Plus to elegancki design, innowacyjne materiały i doskonałe wykończenia, które spełnią wszystkie wymagania w kuchni. KAISER opracował Kairamic®, nieprzywierającą powłokę ceramiczną. Dzięki wysokowydajnym właściwościom tej trwałej powłoki, ciasta, pieczywo i quiche będą idealne - nigdy więcej problemów z ciastem! Dno foremek...
Blacha do ciasta lub pasztetów wykonana z grubej stali o zaokrąglonych krawędziach, idealna do wyrobu wytrawnych lub słodkich ciast, pasztetów. Nieodkształcalna i w pełni wodoszczelna forma. Doskonałe rezultaty pieczenia dzięki grubej stali: formy osiągają wysokie temperatury, umożliwiając karmelizację soków. Szybkie rozproszenie ciepła i równomierne...
Blacha do ciasta ze stali powlekanej o ostrych kątach i prostej krawędzi, idealna do pieczenia tradycyjnych, karmelizowanych i złocistych ciast. Nieodkształcalna i całkowicie wodoodporna forma. Dzięki stali: forma osiąga wysokie temperatury, co umożliwia karmelizację soków. Równomierne rozprowadzanie ciepła i równomierne gotowanie. Praktyczna i...
Blacha do ciasta lub pasztetów wykonana z grubej stali o zaokrąglonych krawędziach, idealna do wyrobu wytrawnych lub słodkich ciast, pasztetów. Nieodkształcalna i w pełni wodoszczelna forma. Doskonałe rezultaty pieczenia dzięki grubej stali: formy osiągają wysokie temperatury, umożliwiając karmelizację soków. Szybkie rozproszenie ciepła i równomierne...
- nieprzywieralny papier do pieczenia wykonany z włókna szklanego PTFE grubości 0,13mm wielokrotnego użytku (do 200 razy)- do temperatur od -170°C do +260°C
Forma do zapiekania ciast i pasztetów wykonana z aluminium. Z wywiniętym rantem.
- uniwersalna forma do pieczenia,- rozpinana obręcz – łatwe wyjmowanie i podawanie ciasta,- wykonana ze stali: dobre przewodzenie ciepła – ciasto piecze się równomiernie,- właściwości nieprzywieralne - powłoka non-stick na wewnętrznych ściankach,- odporna na temperatury do 230°C,
Solidna - profesjonalna foremka dzięki konstrukcji ze stali nierdzewnej, nie zniekształca kształtu potrawy. Koncepcja „wszystko w jednym”: nitowany zatrzask wahadłowy. Płaska krawędź do mocowania pasty. Łatwa w użyciu: po rozłożeniu ułatwia wycinanie pasty. Łatwe wyjmowanie z formy. Idealny do PATE EN CROUTE (pasztetów mięsnych), ale także do pieczywa,...
Brytfanna do pieczenie wykonana ze stali nierdzewnej. Stal nierdzewna doskonale rozprowadza ciepło, dzięki czemu potrawy przygotowane w brytfannie ze stali nierdzewnej mają niezapomniany smak.
Odporność na temperatury od -40 do 250 stC
Naczynie posiada uchwyty do przenoszenia.
Nadaje się tylko do piekarników, unikać kontaktu z bezpośrednim źródłem ognia