- -10%

Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
Zaprojektowany, by szybko i energooszczędnie zagotować wodę, czajnik elektryczny Ibis Bodum jest idealny do gotowania wody na kawę, herbatę, do błyskawicznej zupki itp. • Czytelny wskaźnik poziomu wody chroni przed marnotrawieniem wody i energii. • Ręczny przełącznik On/Off (włącz/wyłącz) plus czujnik pary do automatycznego odłączenia i jako dodatkowe...
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
Wałek do ciasta, do wykonania nacięć tzw. grzebyków. Rolka do cięcia równomiernie nacina ciasto francuskie lub na chleb. Wałek do nacinania ciasta to nieodzowny atrybut cukiernika, dobrze sprawdza się również przy domowych wypiekach.
Rozwijająca się 5-kołowa krajalnica do ciasta służy do jednoczesnego cięcia kilku pasków ciasta. Nóż ma 5 kół tnących, które umożliwiają łatwe, szybkie i dokładne cięcie ciasta. Z jednej strony gładkie, z drugiej falowane. Higieniczne i wytrzymałe naczynie wykonane jest w całości ze stali nierdzewnej. Mechanizm pozwala łatwo dostosować szerokość...
Radełko do cięcia ciasta do rozciągania, maksymalny rozstaw 12,5 cm, 7-częściowe. Radełko wykonane ze stali nierdzewnej.
Znacznik do tarty, ciast i tortów. Do wyznaczania równych porcji i nacinania ciasta na 12 części.
Radełko do ciasta do rozciągania, maksymalny rozstaw 12,5 cm, 5-częściowe, gładkie. Radełko wykonane ze stali nierdzewnej
Znacznik do tarty, ciast i tortów. Do wyznaczania równych porcji i nacinania ciasta na 8 części.
Znacznik do tarty, ciast i tortów. Do wyznaczania równych porcji i nacinania ciasta na 6 części.
Profesjonalny wałek do wycinania z ciasta kratki. Kruche lub półkruche ciasto można ozdobić wzorami, za pomocą dekoracyjnej kratki z ciasta. Wałek do kratkowania ułatwia pracę, a pocięte elementy są symetryczne. Wałek do nacinania kratek z ciasta to nieodzowny atrybut cukiernika, dobrze sprawdza się również przy domowych wypiekach.
Znacznik do tarty, ciast i tortów. Do wyznaczania równych porcji i nacinania ciasta na 8 części.
Idealna do łatwego przygotowania nadziewanych domowych pączków. Na rozwałkowanym cieście o grubości 3 mm rozmieścić czekoladowe, marmoladowe czy budyńowe nadzienie. Następnie przykryć drugim płatem ciasta i za pomocą formy wykroić pączki, usmażyć na oleju. Wykonana z wysokiej jakości trwałego plastiku. Można myć w zmywarce. Gwarancja 3-letnia.
Profesjonalna rolka z kolcami do dziurkowania. Kruche lub półkruche ciasto po umieszczeniu w formie powinno zostać „podziurkowane”, aby umożliwić wydostanie się z nich gazów w trakcie pieczenia. Nie podziurkowane ciasto wybrzusza się i rośnie podczas pieczenia. Nie jest to element konieczny, ale ma wpływ na efekt wizualny ciasta. Wałek do nakłuwania...
Profesjonalna rolka do dziurkowania. Kruche lub półkruche ciasto po umieszczeniu w formie powinno zostać „podziurkowane”, aby umożliwić wydostanie się z nich gazów w trakcie pieczenia. Nie podziurkowane ciasto wybrzusza się i rośnie podczas pieczenia. Nie jest to element konieczny, ale ma wpływ na efekt wizualny ciasta. Wałek do nakłuwania ciasta to...
Znacznik rozstawny jednostronny 5 ostrzy – Łatwa regulacja szerokości cięcia na 4 części od 13 do 125 mm – 5 gładkich tarcz tnących ze stali nierdzewnej ø55 mm
Znacznik do tarty, ciast i tortów. Do wyznaczania równych porcji i nacinania ciasta na 16 części.
Radełko do ciasta z falowanym ostrzem. Wykonany ze stali nierdzewnej z rączką polipropylenową.
Profesjonalna rolka z kolcami do dziurkowania. Kruche lub półkruche ciasto po umieszczeniu w formie powinno zostać „podziurkowane”, aby umożliwić wydostanie się z nich gazów w trakcie pieczenia. Nie podziurkowane ciasto wybrzusza się i rośnie podczas pieczenia. Nie jest to element konieczny, ale ma wpływ na efekt wizualny ciasta. Wałek do nakłuwania...
Profesjonalny wałek do wycinania z ciasta kratki. Kruche lub półkruche ciasto można ozdobić wzorami, za pomocą dekoracyjnej kratki z ciasta. Wałek do kratkowania ułatwia pracę, a pocięte elementy są symetryczne.
Wałek do nacinania kratek z ciasta to nieodzowny atrybut cukiernika, dobrze sprawdza się również przy domowych wypiekach.