

Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
Owalny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Zestaw składa się z sześciu pierścieni 120 x 35 h 20 mm każdy, wykonanych z odpornego na zgniatanie, kompozytowego materiału termoplastycznego nadających się do zastosowania w piecu do wykonania podstawy deseru. Pierścienie są nieprzywierające, nierdzewne, umożliwiają homogeniczne gotowanie i wysoką stabilność termiczną, aby stworzyć tradycyjnie...
Perforowany rant cukierniczy w nieregularnym kształcie ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Te pierścienie oferują oryginalne formy do niepowtarzalnych dzieł. Łączą w sobie fantazję i rygor. Części są łatwe do zidentyfikowania i idealnie równe. Odpowiedni do gotowania kruchego...
Perforowany rant cukierniczy w nieregularnym kształcie ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Te pierścienie oferują oryginalne formy do niepowtarzalnych dzieł. Łączą w sobie fantazję i rygor. Części są łatwe do zidentyfikowania i idealnie równe. Odpowiedni do gotowania kruchego...
Sześciokątny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Pierścień do tarty o średnicy 25 cm wykonany z odpornego na zgniatanie, kompozytowego materiału termoplastycznego nadających się do zastosowania w piecu do wykonania podstawy deseru. Pierścienie są nieprzywierające, nierdzewne, umożliwiają homogeniczne gotowanie i wysoką stabilność termiczną, aby stworzyć tradycyjnie nienaganną tartę.
Pierścień do tarty o średnicy 23 cm wykonany z odpornego na zgniatanie, kompozytowego materiału termoplastycznego nadających się do zastosowania w piecu do wykonania podstawy deseru. Pierścienie są nieprzywierające, nierdzewne, umożliwiają homogeniczne gotowanie i wysoką stabilność termiczną, aby stworzyć tradycyjnie nienaganną tartę.
Prostokątny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Tarte Ring Amore 80 x 70 h 20 mm firmy Silikomart Professional składa się z 8 pierścieni z termoplastycznego kompozytu i odpornego na zgniatanie materiału odpowiedniego do pieczenia i robienia tart 80 x 70 h 20 mm. Pierścienie są nieprzywierające i nierdzewne, umożliwiają jednorodne gotowanie i mają wysoką stabilność termiczną, w celu uzyskania...
Kwadratowy perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Pierścień do tarty o średnicy 21 cm wykonany z odpornego na zgniatanie, kompozytowego materiału termoplastycznego nadających się do zastosowania w piecu do wykonania podstawy deseru. Pierścienie są nieprzywierające, nierdzewne, umożliwiają homogeniczne gotowanie i wysoką stabilność termiczną, aby stworzyć tradycyjnie nienaganną tartę.
Zestaw składa się z dwóch elementów: - sześciu pierścieni 14,6 x 3,5 cm wykonanych z nieodkształcalnego kompozytowego materiału termoplastycznego nadających się do zastosowania w piecu do wykonania podstawy i tworzenia bazy Ranty są nieprzywierające i nierdzewne, umożliwiają jednorodne gotowanie i mają wysoką stabilność termiczną, aby tworzyć tradycyjnie...
Okrągły perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Zestaw składa się z 8 pierścieni o średnicy 80 mm termoplastycznego kompozytu odpornego na zgniatanie, nadającym się do pieczenia w temperaturze 180°C do wykonania bazy trat. Pierścienie są nieprzywierające, nierdzewne, umożliwiają jednorodne wypieki i charakteryzują się wysoką stabilnością termiczną, zarówno w piecu jak i w chłodziarce strumieniowej....
Sześciokątny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Okrągły perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Perforowany rant cukierniczy w nieregularnym kształcie ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Te pierścienie oferują oryginalne formy do niepowtarzalnych dzieł. Łączą w sobie fantazję i rygor. Części są łatwe do zidentyfikowania i idealnie równe.
Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki.
Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie odpowiednio sztywny aby zawsze wrócić do pierwotnego kształtu.
Idealnie wyrównane boki, bez przesunięcia w miejscu spawania to gładkie wykończenie. Prosta krawędź pozwala na bezbłędne wykończenie deserów Petit Gateau i łatwe uwalnianie deseru.