

Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
Sześciokątny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Owalny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Zestaw składa się z sześciu pierścieni o wymiarach 20 x 20 cm każdy, wykonanych z odpornego na zgniatanie, kompozytowego materiału termoplastycznego nadających się do zastosowania w piecu do wykonania podstawy deseru. Kwadraty są nieprzywierające i nierdzewne, umożliwiają jednorodne gotowanie i mają wysoką stabilność termiczną, aby tworzyć tradycyjnie...
Perforowany rant cukierniczy w kształcie Claisson ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i...
Kwadratowy perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Owalny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Perforowany rant cukierniczy w nieregularnym kształcie ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Te pierścienie oferują oryginalne formy do niepowtarzalnych dzieł. Łączą w sobie fantazję i rygor. Części są łatwe do zidentyfikowania i idealnie równe. Odpowiedni do gotowania kruchego...
Zestaw składa się z sześciu pierścieni 120 x 35 h 20 mm każdy, wykonanych z odpornego na zgniatanie, kompozytowego materiału termoplastycznego nadających się do zastosowania w piecu do wykonania podstawy deseru. Pierścienie są nieprzywierające, nierdzewne, umożliwiają homogeniczne gotowanie i wysoką stabilność termiczną, aby stworzyć tradycyjnie...
Okrągły perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Kwadratowy perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Okrągły perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Sześciokątny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Okrągły perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Sześciokątny perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Perforowany rant cukierniczy w nieregularnym kształcie ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Te pierścienie oferują oryginalne formy do niepowtarzalnych dzieł. Łączą w sobie fantazję i rygor. Części są łatwe do zidentyfikowania i idealnie równe. Odpowiedni do gotowania kruchego...
Okrągły perforowany rant cukierniczy ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Idealny do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki. Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie...
Perforowany rant cukierniczy w nieregularnym kształcie ze stali nierdzewnej idealny do tart, ciast i deserów, opracowany we współpracy z Ecole du Grand Chocolat Valrhona. Te pierścienie oferują oryginalne formy do niepowtarzalnych dzieł. Łączą w sobie fantazję i rygor. Części są łatwe do zidentyfikowania i idealnie równe.
Odpowiedni do gotowania kruchego ciasta francuskiego. Pierścienie mają otwory do równomiernego pieczenia tartej skórki.
Pierścień jest na tyle elastyczny aby łatwo uwolnić zawartość i jednocześnie odpowiednio sztywny aby zawsze wrócić do pierwotnego kształtu.
Idealnie wyrównane boki, bez przesunięcia w miejscu spawania to gładkie wykończenie. Prosta krawędź pozwala na bezbłędne wykończenie deserów Petit Gateau i łatwe uwalnianie deseru.