Forma silikonowa 40x60 cm fourzero poj 1 gniazda 103 ml sq025 Silikomart

Zaprojektowana dla profesjonalistów, silikonowa forma jest narzędziem do tworzenia smakowitych kąsków, zarówno słodkich, jak i pikantnych. Forma ma 24 gniazd w kształcie 4 połączonych ze sobą cylindrów. Deser będzie nowoczesny i elegancki. Rozmiar tej formy pozwala optymalnie wykorzystać powierzchnię w urządzeniach, skracając czas przygotowania, wykonując...

Cena 190,40 zł Cena podstawowa 238,01 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Forma silikonowa mini kostki na patyku poj 8ml 50 szt patyczków Silikomart Professional

Idealne połączenie geometrycznych kształtów i elegancji w formie silikonowe Mini Kube. Do przygotowania wyrafinowanych pojedynczych porcji w kształcie sześcianów. Są odpowiednie do robienia czekoladek na patyku, smacznych mini-kremów z lodami, a także małych deserów w pikantnej wersji.  Zestaw dwóch form silikonowych w kształcie kostki umieszczonych na...

Cena 120,59 zł Cena podstawowa 150,74 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Rant cukierniczy cyfra 4 - dł. 20 cm Martellato

Rant cukierniczy wykonany ze stali nierdzewnej, odpowiedni do produkcji deserów na zimno. Gładkie, sztywne boki tego pierścienia zapewniają wsparcie dla pakowania, nalewania i mrożenia. Profesjonalne pierścienie do ciast, są obowiązkowe dla profesjonalnych cukierników i miłośników gotowania. Odporne i wszechstronne, doskonale nadają się do robienia musów,...

Cena 73,26 zł Cena podstawowa 91,57 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Rant cukierniczy cyfra 2 - dł. 22 cm Martellato

Rant cukierniczy wykonany ze stali nierdzewnej, odpowiedni do produkcji deserów na zimno. Gładkie, sztywne boki tego pierścienia zapewniają wsparcie dla pakowania, nalewania i mrożenia. Profesjonalne pierścienie do ciast, są obowiązkowe dla profesjonalnych cukierników i miłośników gotowania. Odporne i wszechstronne, doskonale nadają się do robienia musów,...

Cena 73,26 zł Cena podstawowa 91,57 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Forma silikonowa incontro 750 ml Silikomart Professional

Incontro to forma, która stworzy deser symetryczny i nowoczesny o łącznej objętości 750 ml. Dwie połówki, których jedynym przeznaczeniem jest być razem. Dzięki tej silikonowej formie i praktycznemu plastikowemu separatorowi, który pozwoli glazurę i / lub natryskiwanie ciasta dwoma różnymi odcieniami koloru. Desery będą tak wyjątkowe, jak nieoczekiwane.

Cena 61,20 zł Cena podstawowa 85,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni
Wszystkie produkty w promocji

PODGRZEWACZE

PODGRZEWACZE

Jest 18 produktów.

Pokazano 1-12 z 18 pozycji

Aktywne filtry

Podgrzewacz do czekolady 1,7 l do lodów na patyku śr.20,5 cm H 21,2 cm MC10 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 215,24 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Podgrzewacz do czekolady MC100 3x1,5 l 610x260 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 822,47 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 3,6 l 400x240 mm wys.135 mm MC101 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 239,67 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady MC102 6 l 400x330 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 511,31 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady MC103 9 l 450x395 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 906,43 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 13,7 l 620x395 mm wys.135 mm MC104 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 301,54 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 1,5 l 240x260 mm wys.135 mm MC105 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 933,46 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 4x1,5 l 790x260 mm wys.135 mm MC106 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 084,22 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 3x0,8 l 395x265 mm wys.135 mm MC107 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 402,66 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 2x1,5 l 260x420 mm wys.135 mm MC108 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 402,78 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Podgrzewacz do czekolady 6 l DIGITAL ELECTRONIC 400x330 mm wys.135 mm MCD102 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 803,40 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Podgrzewacz do czekolady 9 l 450x395 mm wys.135 mm MCD103 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 597,87 zł
Więcej
Brak produktu na stanie