Marki

Zestaw noży w bloku + ostrzałka 8 elementów WMF Clasic Line

Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...

Cena 849,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Patelnia grillowa 28x28 cm WMF Durado

- patelnia do grillowania z żebrowaną powierzchnią,- wykonana ze stali nierdzewnej Cromargan® 18/10 (korpus oraz rączki),- wewnątrz ceramiczna powłoka ,- odporna na temperatury do 400°C,- można używać w piekarniku – do temperatury 250°C,- posiada uniwersalne dno TransTherm – nadaje się do kuchenek ceramicznych, gazowych, elektrycznych oraz indukcyjnych –...

Cena 579,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Czajnik elektryczny 1,5l. matowy Ibis Bodum

Zaprojektowany, by szybko i energooszczędnie zagotować wodę, czajnik elektryczny Ibis Bodum jest idealny do gotowania wody na kawę, herbatę, do błyskawicznej zupki itp. • Czytelny wskaźnik poziomu wody chroni przed marnotrawieniem wody i energii. • Ręczny przełącznik On/Off (włącz/wyłącz) plus czujnik pary do automatycznego odłączenia i jako dodatkowe...

Cena 399,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Komplet nóż Santoku 14 cm + obieraczka Kyocera

Ostrza ceramiczne nie rdzewieją i nie przejmują smaku ani zapachu krojonego produktu. Jony metali nie mogą przenosić się na cięty produkt. Produktyy takie jak tosty, pomidory i kanapki można starannie kroić. Żaden inny materiał nie pozostaje ostry tak długo jak ceramika. Nóż ceramiczny Kyocera waży tylko połowę tego, co stalowy nóż tej samej wielkości....

Cena 399,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Komplet nóż ceramicznych Santoku 14 cm Gen i obieraczka Kyocera

Ceramiczny nóż mini Santoku to japoński typ noża kuchennego głównie do ziół i warzyw. Cechą charakterystyczną dla tego modelu jest obniżony czubek, który znacznie ułatwia szatkowanie oraz szerokie ostrze, na które można zgarnąć pokrojone produkty i przenieść do naczynia.  Krótsze ostrze jest odpowiednie do krojenia owoców. 

Cena 369,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni
Wszystkie produkty w promocji

PODGRZEWACZE

PODGRZEWACZE

Aktywne filtry

Podgrzewacz do czekolady 1,7 l do lodów na patyku śr.20,5 cm H 21,2 cm MC10 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 743,53 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Podgrzewacz do czekolady MC100 3x1,5 l 610x260 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 679,86 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Podgrzewacz do czekolady 3,6 l 400x240 mm wys.135 mm MC101 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 1 942,34 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady MC102 6 l 400x330 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 350,53 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady MC103 9 l 450x395 mm wys.135 mm Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 938,16 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Podgrzewacz do czekolady 13,7 l 620x395 mm wys.135 mm MC104 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 536,50 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 4x1,5 l 790x260 mm wys.135 mm MC106 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 217,68 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 3x0,8 l 395x265 mm wys.135 mm MC107 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 184,48 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 2x1,5 l 260x420 mm wys.135 mm MC108 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 2 184,48 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 6 l DIGITAL ELECTRONIC 400x330 mm wys.135 mm MCD102 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 241,30 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady 9 l 450x395 mm wys.135 mm MCD103 Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 3 837,60 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Podgrzewacz do czekolady czerwony 1,8 l MC09R Martellato

Najpopularniejszą metodą rozpuszczania czekolady jest kąpiel wodna. Niestety trudno w niej kontrolować temperaturę czekolady i należy cały czas ją mieszać aby się nie przypaliła. Czekolada jest delikatna i pod wpływem wysokiej temperatury zmienia swoje właściwości.  Dlatego najbezpieczniejszą metodą topienia czekolady jest podgrzewacz elektryczny....

Cena 938,74 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie