- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NACZYNIA KUCHENNE
- DO PIECZENIA i MROŻENIA
- NOŻE i DESKI
- NAKRYCIE STOŁU
- DO KAWY HERBATY
- BAR i SZKŁO
- AKCESORIA KUCHENNE
- PRZECHOWYWANIE
- ORGANIZACJA KUCHNI
- MAŁE AGD
- CUKIERNICTWO
- DLA GASTRONOMII
- DO DOMU
- ART. SPOŻYWCZE
Blok z 3 nożami - ostrzałką i nożyczkami WMF
Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Zestaw noży w bloku + ostrzałka 8 elementów WMF Clasic Line
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Zestaw patelni śr. 20, 24, 28 cm MONETA Recy
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
Ostrzałka do noży Grand Gourmet WMF
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,

NOŻE KUCHENNE STALOWE
Podkategorie
Komplet 3 noży YARI WMF
Zawartość zestawu: - nóż szefa o długości ostrza 20 cm, całkowitej 34,5 cm - nóż uniwersalny o długości ostrza 15 cm, całkowitej 27,5 cm - nóż do obierania owoców oraz warzyw o długości ostrza 10 cm, całkowitej 22 cm Ostrze noży wykonane jest z wysokiej jakości japońskiej stali damasceńskiej (67 warstw) Wnętrze ostrz wykonane jest ze stali VG-10 z bardzo...
Nóż żelwiny do skrobania ryb SKEPPSHULT
Produkty marki Skeppshult wykonane są wyłącznie z naturalnych, przyjaznych dla środowiska składników, co jest alternatywą dla masowo produkowanych aluminiowych patelni. Żeliwo wytrzymuje bardzo wysokie temperatury. Nożyk do ścierania rybich łusek
Nóż do siekania ziół, krojenia. Pojedyńcze ostrze HENDI 844359
Nóż do siekania ziół firmy doskonale się sprawdzi w kuchni, gdzie na co dzień używa się świeżych ziół. Siekanie za pomocą tego noża jest łatwe i przyjemne, posiekasz nim zioła tak drobno, jak tego potrzebujesz. Doskonale leży w dłoni, Niezastąpione narzędzie pracy do sporządzania potraw nie tylko włoskiej kuchni! Materiał: stal nierdzewna, rączka...
Nóż do warzyw dł. 6 cm Wusthof Colour czarny
Mały nóż o długości 6 cm idealnie nadaje się do wszystkich drobnych zadań w kuchni. Prosta krawędź zapewnia ścisłą kontrolę podczas zdobienia. Dzięki zakrzywionemu ostrzu można bardzo cienko obierać produkty. Ze względu na zakrzywioną krawędź skórka owoców i warzyw jest ciągnięta w kierunku krawędzi. Ten nóż jest przeznaczony do trzymania w dłoni. Nie...
Nóż do warzyw dł. 8 cm Kasumi Titanium niebieski
Nóż do warzyw dł. 8 cm - jest mały z gładkim ostrzem krawędzi. Jest idealny do obierania warzyw i owoców lub innych skomplikowanych prac (np de unerwieniem krewetki, usuwając nasiona z jalapeño. Noże Kasumi Titanium posiadają tytanową powłokę zapewniającą najwyższą odporność na plamy i trwałość. Ostrze jest wykonane ze stali molibdenowo-wanadowej z...
Nóż szefa kuchni dł. ostrza 15 cm Victorinox Fibrox
Nóż z linii Fibrox marki Victorinox posiada ostrze ze stali nierdzewnej wysokowęglowej o długości 15 cm, z prostą krawędzią, zaprojektowane z myślą o długotrwałej trwałości. Wysoka zawartość węgla w ostrzu zapewnia super ostrą krawędź na dłużej, dzięki czemu idealnie nadaje się do ręcznego przecinania kurczaka, baraniny, steków i innych mięs. Najwyższej...
Nóż Szefa Kuchni dł. 203 mm Tramontina
Nóż szefa kuchni ma ostrze ze stali nierdzewnej ma większą wytrzymałość dzięki obróbce cieplnej. Uchwyt z drewna impregnowany poliwoodem jest odporny na uderzenia i wysokie temperatury, zapewniając większą wytrzymałość i trwałość. Posiada ma aluminiowe nity. Unikalny produkt, który łączy w sobie piękno, funkcjonalność i wysoką jakość. Idealny do krojenia...
Nóż do obierania 19 cm Elevate Joseph Joseph
Krótki nóż do obierania i krojenia warzyw lub owoców, Ostrze wykonane z japońskiej stali nierdzewnej chronione zdejmowaną osłonką, rączka z tworzywa sztucznego, Technologia Elevete w rączce noża: dzięki podpórce oraz obciążnikowi ostrze utrzymywane jest nad powierzchnią blatu zaprojektowana w celu poprawy higieny i zminimalizowania bałaganu. Wyważony...
Nóż uniwersalny dł 25cm Classic Line WMF
- wysokiej jakości nóż uniwersalny do obierania, krojenia, porcjowania,- ergonomiczny uchwyt wykonany z tworzywa sztucznego, wzmacniany stalowymi nitami,- nóż należy myć ręcznie.
Nóż do siekania ziół, krojenia. Podwójne ostrze HENDI 844366
Podwójny nóż wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej. Idealna pomoc kuchenna do siekania ziół, cebuli i innych warzyw i przypraw. Ostrza noża wykonane z najwyższej klasy stali Wygodne rączki z antypoślizgowego tworzywa Podwójne ostrze - przyspiesza proces siekania ziół i zapewnia większa stabilność i łatwość użycia.
Nóż uniwersalny 10cm - HACCP czarny - standard HENDI 842102
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model ząbkowany o długości ostrza 10cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (z języka angielskiego Hazard Analysis and Critical Control Points). Od 1 stycznia 2006 roku...
Nóż do warzyw dł. 100 mm Tramontina Century
Noże z linii Century Tramontina zostały zaprojektowane specjalnie do intensywnego użytkowania. Są poddawane obróbce termicznej polegającej na hartowaniu (podgrzanie ostrza), obniżeniu zera (chłodzenie od 50 do -196 stopni) oraz odpuszczaniu (zwiększenie sprężystości stali) dla dłuższej i wydajniejszej żywotności. Anatomiczny i ergonomiczny uchwyt zapewnia...