- W koszyku nie ma jeszcze produktów
- Wysyłka Za darmo!
- Razem 0,00 zł
- NACZYNIA KUCHENNE
- DO PIECZENIA i MROŻENIA
- NOŻE i DESKI
- NAKRYCIE STOŁU
- DO KAWY HERBATY
- BAR i SZKŁO
- AKCESORIA KUCHENNE
- PRZECHOWYWANIE
- ORGANIZACJA KUCHNI
- MAŁE AGD
- CUKIERNICTWO
- DLA GASTRONOMII
- DO DOMU
- ART. SPOŻYWCZE
Blok z 3 nożami - ostrzałką i nożyczkami WMF
Niezależnie od tego, czy jesteś amatorem, czy profesjonalnym kucharzem, czy wegetarianinem, czy miłośnikiem mięsa: blok z nożami to najlepsze i najbezpieczniejsze miejsce do przechowywania noży kuchennych. Blok wyposażony jest w: tasak do kuchni chińskiej, uniwersalny nóż santoku i mały nóż do obierania i krojenia. Idealny dodatek do zestawu, ostrzałka,...
Zestaw noży w bloku + ostrzałka 8 elementów WMF Clasic Line
Noże kuchenne firmy WMF, ostrza Classic Line Edition są wykonane z hartowanej specjalnej stali ostrza, która jest niezwykle ostra. Uchwyty wykonane z wysokiej jakości tworzywa są ozdobione nitami ze stali nierdzewnej i pewnie leżą w dłoni. Dzięki bezproblemowej obróbce są łatwe w czyszczeniu, a tym samym zapewniają wysoki poziom higieny. Noże umieszczone...
Zestaw patelni śr. 20, 24, 28 cm MONETA Recy
Patelnia ekologiczna ma korpus wykonany z aluminium spożywczego w 100% pochodzącego z recyklingu z puszek: patelnia o średnicy 20 cm jest wykonana z recyklingu 24 puszek. Podstawowa powłoka ochronna wewnętrzna, chroniąca przed przywieraniem: większa antyadhezja, lepsza ochrona przed ścieraniem, łatwiejsze czyszczenie, dłuższa żywotność naczynia. Powłoka...
Ostrzałka do noży Grand Gourmet WMF
- wysokiej jakości ostrzałka do noży,- kuta stal nierdzewna Cromargan® 18/10 (CrMoV15) - ergonomiczny, dobrze wyważony uchwyt wykonany ze stali nierdzewnej Cromargan® zapewnia higieniczne użycie,- Cromargan® - opatentowany przez WMF stop metali tworzący stal nierdzewną,
HENDI
Nóż uniwersalny 10cm - HACCP czarny - standard HENDI 842102
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model ząbkowany o długości ostrza 10cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (z języka angielskiego Hazard Analysis and Critical Control Points). Od 1 stycznia 2006 roku...
Nóż uniwersalny 9cm - HACCP czarny - standard HENDI 842201
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model krótki o długości ostrza 9cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (z języka angielskiego Hazard Analysis and Critical Control Points). Od 1 stycznia 2006 roku...
Nóż do mięsa 15cm HACCP czarny - standard HENDI 842409
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym długość ostrza 15cm. Model przeznaczony do mięs. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (z języka angielskiego Hazard Analysis and Critical Control Points). Od 1 stycznia 2006 roku...
Nóż szefa kuchni 18cm HACCP czarny - standard HENDI 842607
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym długość ostrza 18cm. Model wielozadaniowy tzw. szefa kuchni. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają żywność do...
Nóż kucharski 24cm HACCP czarny - standard HENDI 842706
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model tzw. kucharski o długości ostrza 24cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają żywność do...
Nóż do szynki i łososia 35cm HACCP czarny - standard HENDI 842904
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model np. do szynki,kebaba, łososia o długości ostrza 35cm. Nóż ma szlif kulowy, krojenie bez przywierania. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku...
Nóż do chleba 25cm HACCP czarny - standard HENDI 843000
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model z ząbkowanym ostrzem np. do chleba, biszkoptów o długości ostrza 25cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które...
Nóż do chleba 30cm HACCP czarny - standard. HENDI 843109
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model z ząbkowanym ostrzem np. do chleba, biszkoptów o długości ostrza 30cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które...
Nóż do filetowania 14cm HACCP czarny - standard HENDI 844434
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model do filetowania o długości ostrza 14cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają żywność do...
Nóż do oddzielania kości 15cm HACCP czarny - standard HENDI 844441
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model do oddzielania kości o długości ostrza 15cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają...
Nóż do rzeźniczy 20cm HACCP czarny - standard HENDI 844427
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model tzw. rzeźniczy z szerszym końcem o długości ostrza 20cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Nóż do rzeźniczy 25cm HACCP czarny - standard HENDI 844410
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model tzw. rzeźniczy z szerszym końcem o długości ostrza 25cm. Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP. HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...