Zestaw garnków Accordo Moneta ze stali nierdzewnej, o klasycznym stylu. Niezastąpiony stal nierdzewna zajmuje czołowe miejsce pod względem niezawodności i trwałości, zwłaszcza jeśli chodzi o narzędzia kuchenne.
Ponadto, dzięki ultra wzmocnionej powłoce nieprzywierającej Artech z cząstkami mineralnymi, linia Accordo jest szczytem tej jakości marki....
Duży i wolnostojący, przyciągający wzrok kwietnik wnosi zieleń do wnętrz, jednocześnie nadając pomieszczeniu dekoracyjny akcent dzięki metalowej podstawie i zakrzywionym doniczkom.
Doniczki Floristand są zdejmowane w celu łatwego sadzenia i regulowane w celu stworzenia wielu konfiguracji, aby najlepiej pasowały do Twojej przestrzeni
Kwietnik, która...
- zestaw 5 noży umieszczonych w bloku bambusowym,- w komplecie: nóż do porcjowania, do pieczywa, nóż szefa, nóż santoku, nóż do warzyw,- ostrza noży wykonane z japońskiej stali nierdzewnej,- w konstrukcji zastosowano obciążnik w rączce i podpórkę, dzięki czemu ostrza są utrzymywane ponad blatem – mniejszy bałagan, większa higiena,- wąski blok łatwo...
Produkty marki Skeppshult wykonane są wyłącznie z naturalnych, przyjaznych dla środowiska składników, co jest alternatywą dla masowo produkowanych aluminiowych patelni. Żeliwo wytrzymuje bardzo wysokie temperatury. Dno patelni jest delikatnie wklęsłe, co z kolei zapobiega deformacjom podczas traktowania jej wysoką temperaturą. Patelnia okrągła do...
Zestaw 3 noży Revolution Kyocera w etui:- w komplecie krótki nóż do owoców i warzyw FK-075WH, nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu FK-125WH oraz nóż Santoku FK-160WH,- posiadają ergonomiczne uchwyty z tworzywa sztucznego,- mają wyjątkowo ostre ostrza wykonane z ceramiki cyrkonowej cięte ręcznie,- noże należy myć ręcznie.
Dzięki maszynce do zmiękczania mięs czas marynowania skracamy do jednej czwartej czasu potrzebnego przy tradycyjnej obróbce mięsa.
Czas pieczenia, smażenia, grillowania zmiękczonego mięsa skraca się prawie o 50%! Mięso również o wiele mniej się kurczy.
Dodatkowo, jeśli kawałek mięsa na początku posypiemy przyprawami i np. siekanym czosnkiem, to przy obróbce przyprawy te dzięki ostrzom urządzenia zostaną wprowadzone w głąb mięsa, co sprawi, że stanie się ono soczyste i aromatyczne. Podczas pieczenia zaś dzięki nacięciom sos, którym polewamy mięso lub całego kurczaka czy indyka będzie spływał głęboko do środka pieczeni.
WYMIARY:
15 x 4,2 cm
wysokość 11,8 cm
długość ostrza 4,5 cm
ZALETY:
Jego niezwykle ostre ostrza przebijają włókna mięsa powodując, że:
Nie skręca się ono na patelni
Nie wysycha
Smaży się równomiernie
Sok zawarty w mięsie nie wypływa i daje gwarancję pysznego, soczystego, miękkiego, i pięknie wysmażonego mięsa
KORZYŚCI:
Za pomocą naszego siekacza do mięsa Victor można w sposób niezmiernie prosty przygotować najlepsze kotlety z drobiu, jagnięciny, wieprzowiny, wołowiny
Siekacz Victor doskonale sprawdza się także w zmiękczaniu ryby czy wątróbki
SPOSÓB UŻYCIA:
Mięso kładziemy na drewnianej desce do krojenia
Naciskamy urządzeniem tak aby ostrza nacinały daną porcję mięsa przesuwając maszynką tak aby posiekać całą powierzchnię mięsa (aby uzyskać lepszy efekt, czynność należy powtórzyć odwracając mięso)
Główka tłuczka wykonana jest z grubego drutu ze stali nierdzewnej, który jest trwały i nie rdzewieje. Solidna konstrukcja - wzmocniona rękojeść zapewnia płynną pracę podczas intensywnego użytkowania. Bardzo mocny i wytrzymały.
Idealny do zacierania warzyw (ziemniaków, batatów, dyni, brukiew, rzepy, pasternaku, marchwi, kalafiora) i owoców ( awokado,...
Trzepaczka kuchenna posiada gęsty splot wrzecion. Jest ich aż 12 ale są na tyle miękkie, że rózga jest elastyczna. Dopasuje się do każdego kształtu miski, ubijając lub mieszając całość składników.
Wygodny uchwyt z polipropylenu zapewnia komfort, zwłaszcza podczas powtarzalnego ruchu.
Rózga jest podstawowym pomocnikiem kuchennym, służy do ubijania lub...
- higieniczny w użyciu tłuczek do mięsa z dwoma końcówkami,
- z uchwytem do zawieszenia na haczyku,
- solidna konstrukcja z trwałych materiałów,
- nadaje się do mycia w zmywarce.
Główka tłuczka wykonana jest z grubego drutu ze stali nierdzewnej, który jest trwały i nie rdzewieje. Solidna konstrukcja - wzmocniona rękojeść zapewnia płynną pracę podczas intensywnego użytkowania. Bardzo mocny i wytrzymały.
Idealny do zacierania warzyw (ziemniaków, batatów, dyni, brukiew, rzepy, pasternaku, marchwi, kalafiora) i owoców ( awokado,...
Trzepaczka kuchenna posiada 12 wrzecion, ale są na tyle miękkie, że rózga jest elastyczna. Dopasuje się do każdego kształtu miski, ubijając lub mieszając całość składników. Solidna rączka w połączeniu z elastycznymi, gęsto rozmieszczonymi drutami gwarantuje dobre wyniki podczas ubijania mieszanek o gęstej lub półpłynnej konsystencji.
Ubijaczka zapewnia...
Profesjonalny tłuczek do mięsa marki Hendi. Charakteryzuje się wysoką jakością oraz uniwersalnością. Prezentowany model to połączenie maszynki do zmiękczania mięsa z tradycyjnym tłuczkiem. Rekomendowany jest do użytku w profesjonalnej kuchni jak i w warunkach domowych. Cechy produktu: - Doskonale rozbija mięso, zmiękcza masę włóknistą i jednocześnie...
Mocna trzepaczka kuchenna ma 8 twardych wrzecion o grubości 2,2 mm. Dzięki czemu rózga doskonale miesza dużą ilość składników. Ubijaczka zapewnia optymalne mieszanie, nie przepuszczając żadnych grudek.
Kuchenna ubijaczka zaprojektowana z myślą o ergonomii i łatwości użycia. Okrągły, satynowy uchwyt zaprojektowany tak, aby pasował wygodnie do dłoni,...
Trzepaczka i wyciskacz do cytryn wszystko przy pomocy jednego naczynia kuchennego. Rózga ze stali nierdzewnej jest idealna do mieszania jaj, kremów i ciast. Uchwyt wykonany z drewna bukowego, jest idealny do wyciskania cytryn i limonek.
Sprytne rozwiązanie do każdej kuchni, łatwe do czyszczenia.
Produkty marki Skeppshult wykonane są wyłącznie z naturalnych, przyjaznych dla środowiska składników, co jest alternatywą dla masowo produkowanych aluminiowych patelni. Żeliwo wytrzymuje bardzo wysokie temperatury.Tłuczek do mięsa
Profesjonalna i wielofunkcyjna trzepaczka kuchenna przeznaczona jest do intensywnego użytkowania i jest odpowiednia dla każdego rodzaju mieszanki, bez względu na ilość lub konsystencję (ciasto na naleśniki, krem Chantilly, bita śmietana i inne). Może być stosowana do wprowadzania powietrza, ubijania, emulgowania i mieszania.
Sprężynowe druty ze stali...
Główka tłuczka wykonana jest z grubego drutu ze stali nierdzewnej, który jest trwały i nie rdzewieje. Solidna konstrukcja - wzmocniona rękojeść zapewnia płynną pracę podczas intensywnego użytkowania. Bardzo mocny i wytrzymały.
Idealny do zacierania warzyw (ziemniaków, batatów, dyni, brukiew, rzepy, pasternaku, marchwi, kalafiora) i owoców ( awokado,...
Główka tłuczka wykonana jest z grubego drutu ze stali nierdzewnej, który jest trwały i nie rdzewieje. Solidna konstrukcja - rękojeść z dużym uchwytem zapewnia płynną pracę podczas intensywnego użytkowania.
Idealny do zacierania warzyw (ziemniaków, batatów, dyni, brukiew, rzepy, pasternaku, marchwi, kalafiora) i owoców ( awokado, jabłek, bananów) itp.
Rózga jest podstawowym pomocnikiem kuchennym, służy do ubijania lub mieszania płynnych lub półpłynnym mas np. rozbełta mąkę w wodzie, mleku na idealną masę, roztrzepie jajko do jednolitości i ubije śmietanę na sztywno. Rozmiesza śmietanę w zupie, zrobi gładki beszamel, budyń. Wszystko szybko i skutecznie, warto się o tym przekonać.