Magnetyczny blok nożowy odpowiedni dla 4-5 noży w zależności od kształtu ostrza i długości ostrza do 20 cm. Magnetyczny blok noża wizualnie „przyciąga wzrok” w każdej kuchni i składa się z najnowocześniejszego bambusa.
Blok nożowy to najlepszy i najbezpieczniejszy sposób na przechowywanie wysokiej jakości noży domowych. Noże są zawsze pod ręką, a ostre...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z dwoma uchwytami do duszenia z pokrywką śr. 24 cm linii Mammola Moneta. Korpus wykonany z grubego aluminium z siatkowym dnem do indukcji, wewnętrzną wyściółką wzmocnioną Artech Plus, zewnętrzną powłoką z satynowej emalii porcelanowej, uchwyty z miękkiego w dotyku bakelitu.
Powłoka wewnętrzna ARTECH® ULTRA ma szorstką powierzchnię - dla doskonałej...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Produkty Silikomartu posiadają certyfikaty wymagane w UE oraz rekomendacje amerykańskiego FDA. Dzięki temu masz gwarancje bezpieczeństwa.
Łatwe w użyciu, łatwe w myciu :) pozostałe zalety:
1. Formy silikonowe są uniwersalne, doskonale nadają się do niskich jak i wysokich temperatur. Standardowo formy wytrzymują temperaturę od -60 °C do + 230 °C
2. Można ich używać do piekarników, zamrażarek, lodówek, kuchenek mikrofalowych jak również myć w zmywarkach.
3. Formy silikonowe wytrzymują także gwałtowne zmiany temperatur, i tak po wyjęciu z zamrażalnika można włożyć formę od razu do piekarnika.
4. Dzięki elastyczności, formy zajmują mało miejsca, co równa się z oszczędnością miejsca w Twojej kuchni. Również wyjęcie produktów z formy nie sprawi kłopotów.
5. Silikon bardzo szybko stygnie, dzięki czemu już po upływie 2 min od wyjęcia z gorącego urządzenia, można bezpiecznie dotykać formę.
6. Potrawy nie przywierają, a co najważniejsze nie trzeba ich niczym smarować przed pieczeniem, co czyni Twoją kuchnię zdrowszą.
7. Formy bardzo łatwo umyć pod bieżącą wodą lub w zmywarce. Nie trzeba ich szorować, wystarczy przetrzeć miękkim zmywakiem.
Mikroperforowana mata silikonowa z rdzeniem z włókna szklanego jest idealna do pieczenia słodkich i pikantnych potraw. Ma wymiary 85,3 x 38,4 cm i może być używany z obu stron do tworzenia ciastek mini eklerów (strona A) i eklerów (strona B).
Elastyczna mata silikonowa nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Mata wykonana z wysokiej jakości...
Nieprzywierająca mata do pieczenia macaron De Buyer Mata do ciasta jest oznaczona kółkami, dzięki czemu za każdym razem można ułożyć odpowiednią ilość mieszanki w celu uzyskania jednolitych muszli makaroników.
Małe kółko pokazuje, gdzie ustawić dyszę do rur - wystarczy wypełnić szablon mieszanką, aż osiągnie granicę dużego koła. Szablon jest również...
Gruba mata do pieczenia wykonana z płótna pokrytego silikonem z włókna szklanego, może być używana do pracy na gorąco lub na zimno w celu zastąpienia jednorazowego papieru do pieczenia.
Wielofunkcyjny: stosowany jako podpora do pieczenia, chłodzenia, głębokiego mrożenia i zamrażania.
Doskonałe właściwości nieprzywierające: do łatwego usuwania ciasta....
Mata silikonowa, stolnica jest nietłukąca, elastyczna, łatwo utrzymasz ją w czystości i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Mata na całej powierzchni jest perforowana, dzięki temu jest idealna do pieczenia ptysiów, kruchych ciastek czy pizzy. Perforacja równomiernie rozprowadza ciepło oraz szybciej odparowuje wilgoć, dzięki czemu gotowe...
Perforowana mata silikonowa De Buyer ma wiele zastosowań w kuchniach profesjonalnych i domowych. Służy do pieczenia makaroników, herbatników, a nawet chleba.
Powlekane silikonem włókno szklane ma mikroperforacje dla skutecznego rozprowadzania ciepła i kruche, dobrze ugotowane podstawy. Nieprzywierająca powierzchnia pozwala na łatwe przenoszenie żywności...
Mata silikonowa, stolnica jest bardzo łatwa do mycia (pod bieżącą woda lub w zmywarce) i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Zastosowanie:
- do krojenia makaronu (skrobkami), do wykrawania ciastek
- do pieczenia ciastek, tart
- do wałkowania ciasta np. na pierogi, do wygniatania ciasta na pizze
MATA FIBERGLASS jest sztywniejsza niż zwykła...
Amerykańskie ciasteczko whoopie pie to dwa ciasteczkowe krążki przełożone kremem.
Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 12 połówek na 6 pełnych whoppies. Mata ma zaznaczone kółka o średnicy 3,5cm, które ulatwiają zachowanie jednakowego kształtu dla wszystkich...
Mata silikonowa, stolnica jest nietłukąca, elastyczna, łatwo utrzymasz ją w czystości i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Mata na całej powierzchni jest perforowana, dzięki temu jest idealna do pieczenia ptysiów, kruchych ciastek czy pizzy. Perforacja równomiernie rozprowadza ciepło oraz szybciej odparowuje wilgoć, dzięki czemu gotowe...
Mata silikonowa o wymiarach 59x39 cm do przygotowywania eklerków. Posiada zaznaczenia o wymiarach 25 x125 mm każde. Na macie jest 36 miejsc.
Mata włoskiej produkcji jest w 100% bezpieczna w kontakcie z żywnością.
Mata wykonana z bezpiecznego silikonu spożywczego od znanego na całym świecie producenta wyrobów cukierniczych Silikomart.
Mata makaronikowa różni się od klasycznej silikonowej maty do pieczenia tym, że na jej powierzchni znajdują się oznaczenia aby upieczone desery okazały się równe i idealnie gładkie i schludne.
Mata nadaje się do użytku w każdym typie...
Mata silikonowa, stolnica jest bardzo łatwa do mycia (pod bieżącą woda lub w zmywarce) i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Zastosowanie:
- do krojenia makaronu (skrobkami), do wykrawania ciastek
- do pieczenia ciastek, tart
- do wałkowania ciasta np. na pierogi, do wygniatania ciasta na pizze
MATA FIBERGLASS jest sztywniejsza niż zwykła...
Gładka mata z elastomoule o wysokości 1 cm, 55,5 x 36 cm, idealna do robienia karmelków, pasty owocowej, którą następnie pokroisz za pomocą noża. Idealny również do gotowania podstaw ciastek do deserów.
Wysokiej jakości pianka silikonowa z proszkiem metalu: obsługuje temperatury od -70 ° C do + 300 ° C.
Doskonała przewodność ciepła i zimna. Nawet...
Makaroniki to słodkie ciastka przyrządzane z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów lub innych dodatków.Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 48 połówek na 24 pełne makaroniki. Mata ma zaznaczone kółka o średnicy 7 cm, które ułatwiają zachowanie...
Perforowana mata silikonowa De Buyer ma wiele zastosowań w kuchniach profesjonalnych i domowych. Służy do pieczenia makaroników, herbatników, a nawet chleba.
Powlekane silikonem włókno szklane ma mikroperforacje dla skutecznego rozprowadzania ciepła i kruche, dobrze ugotowane podstawy. Nieprzywierająca powierzchnia pozwala na łatwe przenoszenie żywności...
papier do pieczenia z perforacją jest idealny do pieczenia wszelkich wypieków na zakwasie, a także kremów francuskich, ciast kruchych, ciastek, ciast francuskich i bez, gwarantuje doskonałe pieczenie w krótszym czasie niż tradycyjny papier do pieczenia.
Zapewnia jednolity przepływ powietrza ponieważ następuje szybka cyrkulacja pary wodnej z piekarnika....
Makaroniki to słodkie ciastka przyrządzane z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów lub innych dodatków.
Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 48 połówek na 24 pełne makaroniki. Mata ma zaznaczone serca o średnicy 3,5cm, które ulatwiają zachowanie jednakowego kształtu dla wszystkich połówek.