- żeliwne naczynie/garnek z żeliwną pokrywką,
- do gotowania, smażenia i pieczenia – nadaje się do wszystkich rodzajów kuchenek, do piekarnika oraz na grill,
- żeliwo potrójnie olejowane w trakcie produkcji – garnek jest gotowy do użycia,
- naczynie dobrze magazynuje ciepło,
- odlewany ręcznie,
- materiały wykonane z naturalnych, przyjaznych dla...
Produkty marki Skeppshult wykonane są wyłącznie z naturalnych, przyjaznych dla środowiska składników, co jest alternatywą dla masowo produkowanych aluminiowych patelni. Żeliwo wytrzymuje bardzo wysokie temperatury.
Produkty marki Skeppshult wykonane są wyłącznie z naturalnych, przyjaznych dla środowiska składników, co jest alternatywą dla masowo produkowanych aluminiowych naczyń. Żeliwo wytrzymuje bardzo wysokie temperatury Żeliwny garnek z żeliwną pokrywą.
Odkryj kulinarną wszechstronność dzięki Noir Oven Dish. Żeliwna kompozycja zapewnia równomierne gotowanie, zamieniając każdy posiłek w przysmak. Od bulgoczących zapiekanek po pieczone warzywa, jej przyprawiona organiczna powierzchnia z olejem rzepakowym zapewnia łatwe wyjmowanie jedzenia. Osiągaj nieskazitelne rezultaty za każdym razem, czy to podczas...
Żeliwna brytfanka 3 l Skeppshult:- wykonana w rzemieślniczy sposób z żeliwa bez chemikaliów w Szwecji,- pojemność ok. 3 l,- posiada szklaną pokrywkę z mosiężnym uchwytem,- odpowiednia do piekarnika,- nadaje się na wszystkie kuchenki, również na indukcję,
Produkty Silikomartu posiadają certyfikaty wymagane w UE oraz rekomendacje amerykańskiego FDA. Dzięki temu masz gwarancje bezpieczeństwa.
Łatwe w użyciu, łatwe w myciu :) pozostałe zalety:
1. Formy silikonowe są uniwersalne, doskonale nadają się do niskich jak i wysokich temperatur. Standardowo formy wytrzymują temperaturę od -60 °C do + 230 °C
2. Można ich używać do piekarników, zamrażarek, lodówek, kuchenek mikrofalowych jak również myć w zmywarkach.
3. Formy silikonowe wytrzymują także gwałtowne zmiany temperatur, i tak po wyjęciu z zamrażalnika można włożyć formę od razu do piekarnika.
4. Dzięki elastyczności, formy zajmują mało miejsca, co równa się z oszczędnością miejsca w Twojej kuchni. Również wyjęcie produktów z formy nie sprawi kłopotów.
5. Silikon bardzo szybko stygnie, dzięki czemu już po upływie 2 min od wyjęcia z gorącego urządzenia, można bezpiecznie dotykać formę.
6. Potrawy nie przywierają, a co najważniejsze nie trzeba ich niczym smarować przed pieczeniem, co czyni Twoją kuchnię zdrowszą.
7. Formy bardzo łatwo umyć pod bieżącą wodą lub w zmywarce. Nie trzeba ich szorować, wystarczy przetrzeć miękkim zmywakiem.
Mata silikonowa, stolnica jest nietłukąca, elastyczna, łatwo utrzymasz ją w czystości i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Mata na całej powierzchni jest perforowana, dzięki temu jest idealna do pieczenia ptysiów, kruchych ciastek czy pizzy. Perforacja równomiernie rozprowadza ciepło oraz szybciej odparowuje wilgoć, dzięki czemu gotowe...
Mata silikonowa z mikroperforacją z rdzeniem z włókna szklanego jest idealna do wypieku ciastek, ptysiów, ciasta kruchego, chleba i pizzy. Dzięki otworom ciepło rozchodzi się równomiernie po powierzchni maty, oraz szybciej odparowuje wilgoć gwarantując doskonałe wypieki zarówno na wierzchu, jak i u podstawy preparatów.
Ma wymiary 58,3x38,4 cm i może być...
Nieprzywierająca mata do pieczenia macaron De Buyer Mata do ciasta jest oznaczona kółkami, dzięki czemu za każdym razem można ułożyć odpowiednią ilość mieszanki w celu uzyskania jednolitych muszli makaroników.
Małe kółko pokazuje, gdzie ustawić dyszę do rur - wystarczy wypełnić szablon mieszanką, aż osiągnie granicę dużego koła. Szablon jest również...
Gruba mata do pieczenia wykonana z płótna pokrytego silikonem z włókna szklanego, może być używana do pracy na gorąco lub na zimno w celu zastąpienia jednorazowego papieru do pieczenia.
Wielofunkcyjny: stosowany jako podpora do pieczenia, chłodzenia, głębokiego mrożenia i zamrażania.
Doskonałe właściwości nieprzywierające: do łatwego usuwania ciasta....
Nieprzywierająca silikonowa mata do pieczenia i zamrażania każdego rodzaju żywności. Zastępująca papier do pieczenia dodatkowo nadaje się do wyrabiania i wałkowania ciasta, krojenia ciastek itp.
Doskonale przylega do powierzchni roboczej (połóż błyszczącą stronę na blacie), jest bardzo łatwa do czyszczenia i przechowywania, nie jest zbyt cienki, jest...
Nieprzywierająca silikonowa mata do pieczenia. Gruba wykonana z włókna szklanego pokrytego silikonem. Może być stosowana do pracy na gorąco lub na zimno w celu zastąpienia jednorazowego papieru do pieczenia.
Wielofunkcyjny: stosowany do pieczenia, chłodzenia, głębokiego mrożenia i zamrażania.
Doskonałe właściwości nieprzywierające: do łatwego usuwania...
Mata silikonowa z mikroperforacją z rdzeniem z włókna szklanego jest idealna do wypieku eklerek, ciastek, ptysiów, ciasta kruchego, chleba i pizzy. Dzięki otworom ciepło rozchodzi się równomiernie po powierzchni maty, oraz szybciej odparowuje wilgoć gwarantując doskonałe wypieki zarówno na wierzchu, jak i u podstawy preparatów.
Perforowane maty silikonowe...
Silikonowa mata - stolnica z zaznaczonymi polami, które pokazują rozwinięte ciasto niezbędne do wykonania tart.
Średnica kółek: 12, 16, 20, 24, 28 i 32 cm.
Mocna i trwała: wytrzymuje temperatury od -60 ° C do + 260 ° C. Mata ma dwie strony o różnej strukturze. Nieprzywierający przód ułatwiający zdejmowanie; antypoślizgowy spód dla większej stabilności na...
Makaroniki to słodkie ciastka przyrządzane z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów lub innych dodatków.Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 48 połówek na 24 pełne makaroniki. Mata ma zaznaczone kółka o średnicy 7 cm, które ułatwiają zachowanie...
Mata silikonowa do makaroników z usztywniającym włóknem szklanym z zaznaczonymi okręgami w trzech rozmiarach 45-40-35 mm. Do pieczenia ciastek makaroników w ilości 40 szt. Arkusz ma rozmiar 595 x 395 mm. Ponieważ rozmiar standardowej blachy do pieczenia wynosi 600 x 400 mm, rozmiar maty jest o 5 mm mniejszy niż blachy do pieczenia z każdej strony z tego...
Mata silikonowa, stolnica jest bardzo łatwa do mycia (pod bieżącą woda lub w zmywarce) i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Zastosowanie:
- do krojenia makaronu (skrobkami), do wykrawania ciastek
- do pieczenia ciastek, tart
- do wałkowania ciasta np. na pierogi, do wygniatania ciasta na pizze
MATA FIBERGLASS jest sztywniejsza niż zwykła...
Silikonowa mata do pieczenia umożliwia przygotowanie słodkich lub pikantnych potraw. Wykonana z silikonu platinum.
Mata do pieczenia jest elastyczna i nie przywiera, dzięki czemu jest szczególnie łatwa w użyciu do zwijania ciasta. Bardzo łatwa w obsłudze i przechowywaniu.
Gładka mata z elastomoule o wysokości 1 cm, 55,5 x 36 cm, idealna do robienia karmelków, pasty owocowej, którą następnie pokroisz za pomocą noża. Idealny również do gotowania podstaw ciastek do deserów.
Wysokiej jakości pianka silikonowa z proszkiem metalu: obsługuje temperatury od -70 ° C do + 300 ° C.
Doskonała przewodność ciepła i zimna. Nawet...
Nieprzywierająca mata do pieczenia macaron De Buyer Mata do ciasta jest oznaczona kółkami, dzięki czemu za każdym razem można ułożyć odpowiednią ilość mieszanki w celu uzyskania jednolitych muszli makaroników.
Małe kółko pokazuje, gdzie ustawić dyszę do rur - wystarczy wypełnić szablon mieszanką, aż osiągnie granicę dużego koła. Szablon jest również...
Perforowana mata silikonowa De Buyer ma wiele zastosowań w kuchniach profesjonalnych i domowych. Służy do pieczenia makaroników, herbatników, a nawet chleba.
Powlekane silikonem włókno szklane ma mikroperforacje dla skutecznego rozprowadzania ciepła i kruche, dobrze ugotowane podstawy. Nieprzywierająca powierzchnia pozwala na łatwe przenoszenie żywności...
Mata silikonowa, stolnica jest bardzo łatwa do mycia (pod bieżącą woda lub w zmywarce) i nie zabiera dużo miejsca w szafce czy szufladzie.
Zastosowanie:
- do krojenia makaronu (skrobkami), do wykrawania ciastek
- do pieczenia ciastek, tart
- do wałkowania ciasta np. na pierogi, do wygniatania ciasta na pizze
MATA FIBERGLASS jest sztywniejsza niż zwykła...
Makaroniki to słodkie ciastka przyrządzane z białek jaj, cukru pudru i mielonych migdałów lub innych dodatków.
Można je wykonać samemu w domu. Pomoże w tym silikonowa mata odporna na temperatury (-60 do 230C). Forma pozwala upiec jednocześnie 48 połówek na 24 pełne makaroniki. Mata ma zaznaczone serca o średnicy 3,5cm, które ulatwiają zachowanie jednakowego kształtu dla wszystkich połówek.