Magnetyczny blok nożowy odpowiedni dla 4-5 noży w zależności od kształtu ostrza i długości ostrza do 20 cm. Magnetyczny blok noża wizualnie „przyciąga wzrok” w każdej kuchni i składa się z najnowocześniejszego bambusa.
Blok nożowy to najlepszy i najbezpieczniejszy sposób na przechowywanie wysokiej jakości noży domowych. Noże są zawsze pod ręką, a ostre...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Garnek z dwoma uchwytami do duszenia z pokrywką śr. 24 cm linii Mammola Moneta. Korpus wykonany z grubego aluminium z siatkowym dnem do indukcji, wewnętrzną wyściółką wzmocnioną Artech Plus, zewnętrzną powłoką z satynowej emalii porcelanowej, uchwyty z miękkiego w dotyku bakelitu.
Powłoka wewnętrzna ARTECH® ULTRA ma szorstką powierzchnię - dla doskonałej...
Garnek z serii Moneta Armonia wykonany z wysokiej jakości aluminium z nieprzywierającą powłoką Artech Ultra i stalowym uchwytem, ten produkt jest idealny do szybkiego i beztłuszczowego gotowania.
Pogrubione dno zapobiega przypalaniu się potraw, równomiernie rozprowadza ciepło i zapobiega jego przegrzewaniu, a ognioodporny uchwyt zapewnia bezpieczne...
Unikalny uchwyt, wykonanym z wytrzymałego materiału syntetycznego polioksymetylenu (POM) który ma bardziej ścisłą strukturę molekularną, odporną na blaknięcie i odbarwienia. Rękojeść posiada dużą odporność na ścieranie oraz sztywność. Taki uchwyt powoduje odpowiednie wyważenie noża.
Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:
-doskonałe właściwości tnące -bardzo ostre i trwałe ostrze -łatwe ostrzenie -odporność na zabrudzenia. Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia idealną krawędź tnącą.
Krotki nóż rzeźniczy ma węższe ostrze niż nóż szefa kuchni, dzięki czemu może kroić cienkie, precyzyjne plastry mięsa, warzyw i filetów rybnych, a ostro zakończona końcówka służy do prowadzenia mięsa z dala od kości.
Nóż rzeźniczy jest wykonany z jednego kawałka wysokiej jakości niemieckiej stali, co zapewnia mocne zrównoważone oraz elastyczne ostrze....
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model ząbkowany o długości ostrza 10cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (z języka angielskiego Hazard Analysis and Critical Control Points). Od 1 stycznia 2006 roku...
Tasak idealny do siekania, krojenia mięsa, lekkich kości, warzyw, kokosa, całych kurczaków i wielu innych produktów.
Ostrze nożna wykonane jest z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specyficznej strukturze (AISI 420) z domieszką węglowo-molibdenowo-wanadową. Taki skład gwarantuje odporność na korozję krawędzi tnących, o dużej twardości i...
Nóż do gastronomii w kolorze niebieskim, przeznaczonym do surowych ryb, owoców morza. Model tzw. kucharski o długości ostrza 24cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które...
Nóż do steków można go używać podczas serwowania gotowanego mięsa. Prosty i elegancki.
Nóż kuchenny wykonany ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej. Stal ta jest hartowana do twardości 56 HRC. Dzięki temu procesowi uzyskuje się optymalną kombinację twardości, zachowania ostrości, możliwości ostrzenia i odporności na odpryskiwanie (odłamywanie kawałków...
Nóż do gastronomii w kolorze żółtym, przeznaczonym do krojenia surowego drobiu. Model tzw. kucharski o długości ostrza 24cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują...
Nóż Sashimi. Tradycyjne noże japońskie z drewnianą rączką
Specjalny stop stali chirurgicznej chromowo-molibdenowo-wanadowej X50CrMoV15 gwarantuje:
-doskonałe właściwości tnące-bardzo ostre i trwałe ostrze-łatwe ostrzenie-odporność na zabrudzenia.Proces produkcyjny noży składa się z 50 etapów. Precyzyjne wykonanie noża, szlifowanie i polerowanie zapewnia...
Nóż do gastronomii w kolorze czerwonym, przeznaczonym do krojenia surowego mięsa. Nóż szefa kuchni o dł. 18cm
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Nóż do gastronomii w kolorze żółtym, przeznaczonym do krojenia surowego drobiu. Nóż szefa kuchni o dł. 18cm
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają...
Nóż do steków można go używać podczas serwowania gotowanego mięsa. Prosty i elegancki.
Nóż kuchenny wykonany ze stali chromowo-molibdenowo-wanadowej. Stal ta jest hartowana do twardości 56 HRC. Dzięki temu procesowi uzyskuje się optymalną kombinację twardości, zachowania ostrości, możliwości ostrzenia i odporności na odpryskiwanie (odłamywanie kawałków...
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model tzw. rzeźniczy z szerszym końcem o długości ostrza 25cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Nóż do gastronomii w kolorze zielonym, przeznaczonym do warzyw i owoców. Nóż szefa kuchni o dł. 18cm
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub wprowadzają...
Nóż do gastronomii w kolorze białym, przeznaczonym do pieczywa, nabiału i delikatesów. Model krótki o długości ostrza 13cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują...
Nóż do gastronomii w kolorze żółtym, przeznaczonym do krojenia surowego drobiu. Długość ostrza 15cm do filetowania.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które produkują i/lub...
Nóż do gastronomii w kolorze czarnym, uniwersalny. Model z ząbkowanym ostrzem np. do chleba, biszkoptów o długości ostrza 25cm.
Nóż ze stali nierdzewnej dla gastronomii. Uchwyt wykonany z polipropylenu, zgodnie z normami HACCP.
HACCP jest to system Analizy Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli. Od 1 stycznia 2006 roku wszystkie podmioty, które...
Giętki nóż do filetowania ryb o długości 33cm z linii Green Line
Ostrze nożna wykonane jest z jednego kawałka martenzytycznej stali nierdzewnej o specyficznej strukturze (AISI 420) z domieszką węglowo-molibdenowo-wanadową. Taki skład gwarantuje odporność na korozję krawędzi tnących, o dużej twardości i odpowiedniej elastyczności. Jak również zachowanie...
Nóż do chleba z podniesionym uchwytem dla wygodniejszego krojenia.
Nóż do chleba jest wykonany z jednego kawałka wysokiej jakości niemieckiej stali, co zapewnia mocne zrównoważone oraz elastyczne ostrze,płynne przejście od grzbietu do uchwytu sprawia że noże są wygodne przez długie okresy użytkowania
Higieniczna, zgodna z HACCP konstrukcja rękojeści uniemożliwia gromadzenie się resztek w miejscach łączeń.