Marki

Zestaw: miska z łyżkami Uno + młynki Milltop Joseph Joseph

Zestaw do serwowania składającemu się z dwóch sprytnych, niezbędnych w kuchni akcesoriów. Zawiera Uno™, dużą kamienną misę do sałatek z dwoma serwerami ze stali nierdzewnej, które można przechowywać na krawędzi miski, oraz Milltop™, młynki do soli i pieprzu o odwróconej konstrukcji, która zapobiega rozsypywaniu się nadmiaru fusów na stół.

Cena 419,30 zł Cena podstawowa 599,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Czajnik elektryczny 1,5l. matowy Ibis Bodum

Zaprojektowany, by szybko i energooszczędnie zagotować wodę, czajnik elektryczny Ibis Bodum jest idealny do gotowania wody na kawę, herbatę, do błyskawicznej zupki itp. • Czytelny wskaźnik poziomu wody chroni przed marnotrawieniem wody i energii. • Ręczny przełącznik On/Off (włącz/wyłącz) plus czujnik pary do automatycznego odłączenia i jako dodatkowe...

Cena 319,20 zł Cena podstawowa 399,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Forma silikonowa 40x60 cm fourzero poj 1 gniazda 103 ml sq025 Silikomart

Zaprojektowana dla profesjonalistów, silikonowa forma jest narzędziem do tworzenia smakowitych kąsków, zarówno słodkich, jak i pikantnych. Forma ma 24 gniazd w kształcie 4 połączonych ze sobą cylindrów. Deser będzie nowoczesny i elegancki. Rozmiar tej formy pozwala optymalnie wykorzystać powierzchnię w urządzeniach, skracając czas przygotowania, wykonując...

Cena 226,66 zł Cena podstawowa 302,21 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Słoik do mlecznych napojów poj. 500 ml 2 szt Kilner

Zestaw 2 słoików Kilner do przygotowania napojów mlecznych sprawia, że ​​niezwykle proste jest tworzenie napojów z orzechów, owsa, kokosa lub soi. Ten prosty, łatwy w użyciu zestaw zapewnia całkowitą kontrolę nad tym, co jest dodawane do napojów, pozwalając zaspokoić indywidualne gusta. Dwa słoiki w zestawie dają możliwość namoczenia drugiej partii.

Cena 156,75 zł Cena podstawowa 209,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Patelnia grillowa 28x28cm Gres&Wood, indukcja MONETA

- patelnia grillowa z kolekcji Gres&Wood idealna do zdrowego przygotowania potraw,- korpus, wykonany z aluminium, doskonale rozprowadza ciepło,- wewnętrzna powierzchnia pokryta nieprzywieralną powłoką FINEGRES® wolną od PTFE, PFOA i niklu, przyjazną dla środowiska, certyfikowaną przez SGS,- wyposażona w innowacyjny uchwyt – wykonany z przyjemnego w...

Cena 153,30 zł Cena podstawowa 219,00 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie
Wszystkie produkty w promocji

Nóż Nakiri dł. 16,5 cm Kasumi Black Hammer

K-KSA-200
1 419,00 zł
Brutto
Ilość
Brak produktu na stanie

Noże Kasumi Black Hammer Blue - Nakiri 16,5 cm, prawdziwie wszechstronny, do krojenia owoców i warzyw, a także do ryb i mięsa. Specjalna obróbka nadaje nożowi szczególną twardość (61 ° HRC). Rdzeń ostrza jest wykonany ze stali Aogami i zawiera węgiel, który jest powszechnie określany jako stal węglowa, a nie stal nierdzewna.

Rękojeść składa się z dwóch różnych kolorów, wykonanych w kształcie ośmiokąta, starego tradycyjnego kształtu rękojeści w Japonii i ma trwałe, a jednocześnie luksusowe wykończenie.

Opis

Pielęgnacja, ostrzenie i przechowywanie

Jak każdego dobrego noża, proszę nie wkładać noży z serii Kasumi do zmywarki. Zawsze tnij na drewnianej lub plastikowej desce, nigdy na szkle lub kamieniu. Najlepiej trzymać nóż w bloku noża lub na pasku magnetycznym, aby nie uszkodzić ostrej krawędzi noża. Nie ciąć kości ani mrożonek. Cięcie porusza się tam iz powrotem, siekanie jest odgórne. Po każdym użyciu wyczyść nóż ręcznie, a następnie wysusz. Osełką można łatwo przeszlifować - polecamy osełkę z kolekcji KASUMI, np. K-12 lub K-11. Nigdy nie pozwól, aby Twój nóż stał się całkowicie tępy - naostrz go, jeśli nóż nie przejdzie na przykład testu pomidora.

Proszę zwrócić uwagę na następujące informacje dotyczące nierdzewnych noży Black Hammer Blue:

Nóż może szybko matowieć pod wpływem wilgoci, tworząc naturalną patynę na ostrzu. Ta patyna NIE wpływa na działanie noża KASUMI Black Hammer Blue, tylko na wygląd. Jeśli ten naturalny proces nie jest pożądany, przebarwienia można łatwo i szybko usunąć pod bieżącą wodą za pomocą gumki polerskiej KC90.

Aby zapobiec matowieniu ostrza, wysuszyć nóż Black Hammer Blue natychmiast po użyciu - po dokładniejszym wyczyszczeniu zawsze zalecamy pielęgnację ostrza be zkwasowym olejem do ostrzy.

Szczegóły produktu
K-KSA-200

Specyficzne kody

16 innych produktów w tej samej kategorii:

Nóż Slicer do potraw rybnych dł. 24 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 729,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Kuty nóż uniwersalny krótki dł. 8 cm Kasumi

Japoński nóż Kasumi do obierania warzyw i owoców z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.  Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest wysoce...

Cena 799,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż uniwersalny dł. 12 cm Kasumi Titanium

Nóż uniwersalny dł. 12 cm o średniej wielkości, który może być wykorzystany dla niezliczonej ilości zadań. Przydatny dla mniejszych zadań precyzyjnych, takich jak krojenie i szatkowanie warzyw i owoców. Noże TITANIUM to seria najwyższej jakości noży powlekanych tytanem japońskiej firmy KASUMI.Ostrze wykonane ze stali molibdenowo-wanadowej powlekane...

Cena 349,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż uniwersalny dł. 15 cm Kasumi Black Hammer

Noże Kasumi Black Hammer Blue - o długości 15 cm. Nóż uniwersalny bez wysiłku przesuwa się po mięsie, rybach i warzywach. Specjalna obróbka nadaje nożowi szczególną twardość (61 ° HRC). Rdzeń ostrza jest wykonany ze stali Aogami i zawiera węgiel, który jest powszechnie określany jako stal węglowa, a nie stal nierdzewna. Rękojeść składa się z dwóch różnych...

Cena 959,00 zł
Więcej
Ostatnie sztuki w magazynie

Nóż szefa kuchni krótki dł. 13 cm Kasumi Titanium

Nóż szefa kuchni krótki dł 13 cm może być używany do wielu funkcji kulinarnych, w tym do krojenia, siekania, krojenia w kostkę i mielenia. Noże TITANIUM to seria najwyższej jakości noży powlekanych tytanem japońskiej firmy KASUMI.Ostrze wykonane ze stali molibdenowo-wanadowej powlekane warstwą tytanu gwarantuje najwyższą ostrość. Tytan jest metalem...

Cena 359,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Santoku dł. 18 cm Kasumi Titanium

Nóż Santoku dł. 18 cm do ogólnego przeznaczenia. Z kuchni japońskiej słowo Santoku oznacza „trzy zalety” i odnosi się do trzech zadań obróbki: krojenia np. w kostkę, siekania i miażdżenia. Ostrze i uchwyt na Santoku są przeznaczone do harmonijnej pracy dopasowując szerokość / wagę ostrza do ciężaru trzpienia ostrza i rękojeści. Japoński Santoku to dobrze...

Cena 509,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż do pieczeni mięsa dł. 20 cm Kasumi Titanium

Nóż do mięsa i pieczeni dł. 20 cm  - średniej wielkości, który może być wykorzystany dla niezliczonej ilości zadań. Przydatny dla mniejszych zadań precyzyjnych, takich jak krojenie mięsa świeżego i pieczonego. Noże TITANIUM to seria najwyższej jakości noży powlekanych tytanem japońskiej firmy KASUMI.Ostrze wykonane ze stali molibdenowo-wanadowej powlekane...

Cena 489,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż do mięsa pieczeni dł. 20 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 669,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Nakiri dł. 17 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 749,00 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Nóż Szefa kuchni dł. 24 cm Kasumi Hammer Design

Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...

Cena 1 069,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż do mięsa i pieczeni dł. 20 cm Kasumi Titanium niebieski

Nóż do mięsa i pieczeni dł. 20 cm  - średniej wielkości, który może być wykorzystany dla niezliczonej ilości zadań. Przydatny dla mniejszych zadań precyzyjnych, takich jak krojenie mięsa świeżego i pieczonego.  Noże Kasumi Titanium posiadają tytanową powłokę zapewniającą najwyższą odporność na plamy i trwałość. Ostrze jest wykonane ze stali...

Cena 489,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż do mięsa pieczeni dł. 20 cm Kasumi Hammer Design

Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...

Cena 829,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Nakiri dł. 16,5 cm Kasumi Black Hammer

Noże Kasumi Black Hammer Blue - Nakiri 16,5 cm, prawdziwie wszechstronny, do krojenia owoców i warzyw, a także do ryb i mięsa. Specjalna obróbka nadaje nożowi szczególną twardość (61 ° HRC). Rdzeń ostrza jest wykonany ze stali Aogami i zawiera węgiel, który jest powszechnie określany jako stal węglowa, a nie stal nierdzewna. Rękojeść składa się z dwóch...

Cena 1 079,00 zł
Więcej
Brak produktu na stanie

Kuty nóż do mięsa i pieczeni dł. 20 cm Kasumi

Japoński nóż do mięsa i pieczeni Kasumi z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.  Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest wysoce odporna na...

Cena 1 079,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Sashimi dł. 21 cm stal damasceńska Kasumi

Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże. Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...

Cena 1 169,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni

Nóż Szefa kuchni dł. 20 cm Kasumi Hammer Design

Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...

Cena 899,00 zł
Więcej
Produkt zostanie wysłany w ciągu 3 dni