Duży i wolnostojący, przyciągający wzrok kwietnik wnosi zieleń do wnętrz, jednocześnie nadając pomieszczeniu dekoracyjny akcent dzięki metalowej podstawie i zakrzywionym doniczkom.
Doniczki Floristand są zdejmowane w celu łatwego sadzenia i regulowane w celu stworzenia wielu konfiguracji, aby najlepiej pasowały do Twojej przestrzeni
Kwietnik, która...
4 antypoślizgowe deski do krojenia przeznaczone do konkretnych potraw oraz 4 noże
Stylowe etui zapewniające łatwy dostęp i uporządkowane przechowywanie
Noże Elevate™ z ostrzami z japońskiej stali nierdzewnej i zintegrowanymi podpórkami na narzędzia poprawiają higienę i ograniczają bałagan
Noże w zestawie: nóż do obierania, nóż ząbkowany, nóż santoku, nóż...
Miska do mieszania lub do kąpieli wodnej. Wykonana ze stali nierdzewnej polerowanej Cromargan 18/10, niepowlekana - odporna na rdzę, można myć w zmywarce, żaroodporna i nadaje się do piekarnika do 250 ° C.
Ze względu na doskonałe właściwości termiczne miska nadaje się do topienia czekolady i maskowania oraz do delikatnego przygotowywania potraw jajecznych...
Blok noża to przydatny dodatek do każdej kolekcji noży. Ponadto jest to bezpieczna i praktyczna forma przechowywania. WMF oferuje bloki noży w różnych wzorach: wykonane z drewna lub stali nierdzewnej. Wszystkie modele są elastyczne i można je stosować do każdego rodzaju noża. Bloki noży WMF są dostępne puste lub wyposażone w noże z kolekcji Chef's...
Zestaw 2 noży Gen Kyocera w etui:- w komplecie krótki nóż kuchenny o uniwersalnym zastosowaniu oraz nóż Santoku,- posiadają ergonomiczne uchwyty z tworzywa sztucznego ABS,- mają wyjątkowo ostre ostrza wykonane z ceramiki cyrkonowej (Z206), cięte ręcznie,- noże należy myć ręcznie.
Ostrze noży Kasumi TORA wykonane jest z litej stali węglowej honyaki DSR1K6 o twardości 56-58 HRC., molibdenu, wanadu, popularnej japońskiej stali o doskonałych właściwościach cięcia, odporności na utlenianie i łatwości ostrzenia.
Rękojeść wykonana z drewna magnolii z czarną powłoką epoksydową aby był wodoodporny i odporny na pot i ciepło. Zapewnia to wygodę i długą żywotność, jest lekka i dobrze wyważona. W tej wersji ma kształt kasztanowca i został stworzony z myślą o praworęcznych, dlatego nie nadaje się dla osób używających lewej ręki.
Seria noży Kasumi Tora jest polecana początkującym użytkownikom noży japońskich ze względu na niezawodną jakość i łatwość konserwacji, ale w przystępnych cenach. Nóż jest starannie wykańczany kawałek po kawałku podczas całego procesu przez doświadczonych rzemieślników.
Nóż uniwersalny dł. 12 cm o średniej wielkości, który może być wykorzystany dla niezliczonej ilości zadań. Przydatny dla mniejszych zadań precyzyjnych, takich jak krojenie i szatkowanie warzyw i owoców.
Noże Kasumi Titanium posiadają tytanową powłokę zapewniającą najwyższą odporność na plamy i trwałość. Ostrze jest wykonane ze stali molibdenowo-wanadowej...
Uniwersalny japoński nóż do skrobania i obierania Kasumi z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.
Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest...
Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże.
Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...
Nóż Santoku dł. 18 cm do ogólnego przeznaczenia. Z kuchni japońskiej słowo Santoku oznacza „trzy zalety” i odnosi się do trzech zadań obróbki: krojenia np. w kostkę, siekania i miażdżenia. Ostrze i uchwyt na Santoku są przeznaczone do harmonijnej pracy dopasowując szerokość / wagę ostrza do ciężaru trzpienia ostrza i rękojeści. Japoński Santoku to dobrze...
Noże Kasumi Black Hammer Blue - Nakiri 16,5 cm, prawdziwie wszechstronny, do krojenia owoców i warzyw, a także do ryb i mięsa. Specjalna obróbka nadaje nożowi szczególną twardość (61 ° HRC). Rdzeń ostrza jest wykonany ze stali Aogami i zawiera węgiel, który jest powszechnie określany jako stal węglowa, a nie stal nierdzewna.
Rękojeść składa się z dwóch...
Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże.
Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...
Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże.
Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...
Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...
Noże Kasumi Black Hammer Blue - Santoku 16,5 cm, prawdziwie wszechstronny, do krojenia owoców i warzyw, a także do ryb i mięsa. Specjalna obróbka nadaje nożowi szczególną twardość (61 ° HRC). Rdzeń ostrza jest wykonany ze stali Aogami i zawiera węgiel, który jest powszechnie określany jako stal węglowa, a nie stal nierdzewna.
Rękojeść składa się z dwóch...
Nóż szefa kuchni dł. 20 cm to nóż uniwersalny. Jest zakrzywiony, aby kucharz mógł kołysać nożem po desce do krojenia, uzyskując bardziej precyzyjne cięcie. Szerokie i ciężkie ostrze służy również do siekania. Nóż szefa kuchni może być używany do wielu funkcji kulinarnych, w tym do siekania, krojenia w kostkę i mielenia.
Noże TITANIUM to seria najwyższej...
Ostrze tnące KASUMI VG-10 PRO wykonane jest z litej japońskiej stali nierdzewnej VG-10 Cobalt o wysokiej zawartości węgla, która została opracowana specjalnie z myślą o nożach.
Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni; idealna twardość dla wysokiej jakości profesjonalnych noży kuchennych. Zapewnia to najostrzejszą możliwą krawędź tnącą, która trwa...
Główne ostrze noży KASUMI wykonane jest z wysokowęglowej stali nierdzewnej VG-10. Ostrza są hartowane do Rockwell C59-60 stopni, dzięki czemu zachowują ostrzejszą krawędź tnącą dłuższą niż jakiekolwiek inne noże.
Po obu stronach głównego ostrza tnącego znajduje się drobny wzór ze stali damasceńskiej. Wzór, który widać po obu stronach noży, jest wynikiem...
Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...
Noże KASUMI linii Hammer Design (H.M.) są produkowane z kobaltowej stali wysokowęglowej VG-10 Cobalt dedykowanej do wyrobu noży najwyższej jakości. Ostrze utwardzone jest do poziomu 59-60 w skali Rockwella dzięki czemu idealnie nadaje się do profesjonalnych zastosowań. Efekt młotkowania jest wynikiem kucia na gorąco o nacisku 300 ton co dodatkowo podnosi...
Japoński nóż do Szefa kuchni Kasumi z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.
Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest wysoce odporna na...
Japoński nóż Szefa kuchni Kasumi z ostrzem z kutej stali nierdzewnej VG10 Cobalt - o wysokiej twardości węgla HRC 59/60.
Krawędź tnąca idealnie ostra i wypolerowana jest udoskonalana przez proces podwójnego wykończenia i system ostrzenia o ziarnistości # 3000 w celu uzyskania profesjonalnego, bardzo ostrego ostrza. Stal VG10 jest wysoce odporna na...